• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Saolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm var
Adet olmadan hep bi umut vardır canım hem daha adetinede varmış geçince bi daha yaparsın

Listede varsın bende okudum sana :)

Abla ben o ara baya bi yoğundm okuyamam diye almamstm.Madem okundu bana bende okuyaym sizlere ya.Zira bi kac arkdsta okumstu da o zamn anliyamamstm.Ablacm bu arada bal çörek otu ve tarçın yapiym bu ay diyorm ya ne dersn bana.bide bi umutsz hallerde gördüm seni lutfn üzülme ablacm daha hic bisey belli deil

Abla ben o ara baya bi yoğundm okuyamam diye almamstm.Madem okundu bana bende okuyaym sizlere ya.Zira bi kac arkdsta okumstu da o zamn anliyamamstm.Ablacm bu arada bal çörek otu ve tarçın yapiym bu ay diyorm ya ne dersn bana.bide bi umutsz hallerde gördüm seni lutfn üzülme ablacm daha hic bisey belli deil
Üzülmüyorum canım ya enazından geçen aylardaki gibi bi üzğntüm yok zayıflayıp pkonun etkilerinden kurtulacam inşallah fit olacam :) bebişte gelir nasıl ya napak yani okuyamıyorsan kalsın canım sıkıntı yok

Üzülmüyorum canım ya enazından geçen aylardaki gibi bi üzğntüm yok zayıflayıp pkonun etkilerinden kurtulacam inşallah fit olacam :) bebişte gelir nasıl ya napak yani okuyamıyorsan kalsın canım sıkıntı yok

Geleck tabi abla Allahn izniyle .Abla bal tarcin ve çörek otuna bisey demedin.ben nettn biras arastrdm ama smdi bu karisim ne ise yariyo tam olark anlamdm

Geleck tabi abla Allahn izniyle .Abla bal tarcin ve çörek otuna bisey demedin.ben nettn biras arastrdm ama smdi bu karisim ne ise yariyo tam olark anlamdm
Aşkım unutmuşum ya yazacaktım o yumurtayı büyütüyor klomen gibi düşün bi çok yumurta oluşuyor bu karışımda bu şekilde şansta artıyor tabi birden fazlası büyürse senin yumurtlamada sorun mu var ki hem niye kullanıyorsun ki kuzu

M miyaz kuzum erken indirdin yelkenleri.. hayırlısı neyse o olacak biliyorsun..
Yok ya umursamıyorum eskisi kadar canım kürlerimi yapar kilomu verir daha sağlıklı bi gebelik geçiririm allahın izniyle kilo vermeyede bsşladım zaten soğan kürü işe yaradı sanırım ki yarında aslan pençesi içecem bide tilya mıydı neydi öyle bi kür var pkoda lekeri dengeliyor zayıflatıyor onuda alıp yapacam kilo verince herşey düzene girecek inşallah yumurtlama takibi şu buda yapmayacam zayıflayana kadar doktorada gitmeyecem

Back
X