• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kayınvalidem bende canım onu sabah doktora götürdüm yanında gebelik testi almak istemedim :KK43: eşim öğleden sonra gelecek belki o zaman alırım
Ee ağrın falan var mı peki kuzu benim sabah oluyor tamam geldi diyorum sonra hafifliyor işte ara ara gelip kaçıyor kaldım böyle ya

Niye ama canım normalde adeti söktürmesi gerekmez mi hem yumurta çatlatma özelliğide varmış soğanın büyütüp çatlatıyormuş ya ben hamileyim demiyorum zatende çatlatma iğnesi oldum ama soğana rağmen olmam gerekirdi şimdiye
Kk ben bu konuyu çok araştırdım çoğu kişi faydalı derken bazılarında nereden yaptım herşey altüst oldu dediler onun için söyledim Rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Kk ben bu konuyu çok araştırdım çoğu kişi faydalı derken bazılarında nereden yaptım herşey altüst oldu dediler onun için söyledim Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Amin ben dediğim gibi hamileliğe yormuyorum canım bende pko var iyi gelir diye yaptım ki aslan penöesi başlayabileyim kistler kaybolsun zaten hemen düzene sokmuyor ki canım benim adetler normalde de düzenli ama yani üç senedir lh yükseldi sanırımmki yada yeniden yumurtladım

senin kürtajdan dolayı mı gecikme oldu yoksa hep mi düzensizdi..benim 36 günde bir oldu artık buda ilginç geçen ayda 36.günde oldum..
yok abla önce narkoz düşündüm sonra araştırdım iş yerime yakın bi hastane var görüştüm filmi çekecek olan doktorla kesinlikle gerek yok narkoza ağrısız yöntemle çekiyoruz dedi aparatları mı ne farklıymış o yüzdn oraya gidicem..adet bittikten sonra hemen giderim ilk on gün çekilmesi lazım..3.günü arıycam randevu verecek geçen ay öyle konuşmuştuk..

canım kürtajdan dolayı adet olamadım 44. gün canım

arkadaşım bende duydum o yeni bir aparat varmış onla hiç ağrı hissetmiyormuşsun inşallah kolaylıkla geçer ve arkasından gebelik haberini alırız

Back
X