- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.141
Herkese merhaba
gelinevini izliyorum çok duygusal bir insanın ya herkesin kınasında ağlıyorum 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet oldum bugün maalesef benden olumsuz gelişme![]()
salı günü adet olmazsam annemle hastaneye gidicem şimdi yatıyorum kalkınca başım dönüyorEe ne olacak peki yskında arayabileceğin kimse yok mu canım
Herkese merhabagelinevini izliyorum çok duygusal bir insanın ya herkesin kınasında ağlıyorum
![]()
Neyden sonra yapılıyor canım ben siteden sordum kuzu kürlere başlamadan önce sopan yaptırıyırlar rahim temizlensin diye
İğneden sonrada olur mu ki e bu lekelenme peki progestan geçen ayda kullandım ama yinede oldum biraz bakındımda progestanda rahim duvarı kalınlaşınca lekelenme yapıyormuş fazla geldiği için bakalım hele bıraktım bugün sökülecek mi görecez beraber
Herkese merhabagelinevini izliyorum çok duygusal bir insanın ya herkesin kınasında ağlıyorum
![]()
salı günü adet olmazsam annemle hastaneye gidicem şimdi yatıyorum kalkınca başım dönüyor
Slm canlar naparsınız yoruldum ya bitmiyor işler.
Adetde olcam galiba sag bacagım agrıyo kasıktan itibaren
Bakalım ne zaman gelcek kırmızılar
inşallah canım hepimiz için sevineceğimix günler gelsin artık :)Ay inşallah bebiştendir de seviniriz![]()

inşallah canım hepimiz için sevineceğimix günler gelsin artık :)
Kimse yok ama ben çıldırıyorum hamileyim galibasat 27 mart , bat 24 nisan hala bişey yok göğüslerim şiş acıyor damarlar çıktı birsürü bide bir kaşıntı var tatlı tatlı , 2 metre uzağımdaki küllüğün kokusu burnuma burnuma çarpıyor anlatamam, dün test yaptım 1. De hiç 1 tane çizgi bile çıkmadı 2. Yi aldım çok silik bir çizgi çıktı amaaaaaaaan
![]()
Tüplerde tıkanıklığın açılması için brokoli kürü :) kullanıp sonuç alanlar çok bide sarmısak var haftada bir yapılıyor isteyen araştırabilir brokoli tüpleri genişletip spermin içeri girmesini kolaylaştırıyormuş kuzu kuzu me ler![]()
![]()
Aleyküm selam iyiyim kuzum senKızlar selam nasılsınız ?