- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.441
Benimki biliyor :)Kızlar eşleriniz buraya üye olduğunuzu biliyor mu nicklerinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki biliyor :)Kızlar eşleriniz buraya üye olduğunuzu biliyor mu nicklerinizi
İsimleri kaldırsak mı :) benim eşim sıkıntı yapmaz ya ki kötüde konuşmadık olanlar bunlar kimse gocunmasınBenimki bilmiyor bilmesinide istemem sonra girip okur mesajları Ender de olsa kyvdeler hakkında yazıyorum hiç hoş karsilamaz
Bende pazartesi gidiyorum tatlım bakalım klomen napmış.. bu sefer çok etkilendim ilaçtan..Salı gününe kadar gelmezse gidecem sali günü canim
Haklısın bebisim.. ama çok iş yaptım vallahi.. sen nasıl oldun yoğunlaştı mı kanaman?A ben burdayım ya ben girip bakıyorum ama siz yoksunuz asıl isyaaaannnnnn :)
Benimki biliyor ama nick falan bilmiyor hoş bilse de okumaz sağolsun..Kızlar eşleriniz buraya üye olduğunuzu biliyor mu nicklerinizi
Yerim seni.. gitsin gramlarr.. erisin kaloriler..Kuzular ben dışarı çıkıyorum eşimle az bi yürüyecez bisiklette sürdüm :) az da yürüyeyim daha iyi olsun hava güzel öpüldünüz şimdilik ben kaçar :) geri gelecem tazayımda kaçtım zannetmeyin üzülürüm yani
yok canım ya azar azar oluyorum kesildi kesilecek anlamadım gitti bende dün yaptım ya yarında gezmeye gidecem eşimle :)Bende pazartesi gidiyorum tatlım bakalım klomen napmış.. bu sefer çok etkilendim ilaçtan..
Haklısın bebisim.. ama çok iş yaptım vallahi.. sen nasıl oldun yoğunlaştı mı kanaman?
1.200 gitti bile çok şükür devamı gelsin inşallah :) ay gitsin vallaYerim seni.. gitsin gramlarr.. erisin kaloriler..
Sayılır kuzum mutfaktan başladım.. bütün günümü aldı komple.. yarında camlar kapılar inşallah.. ordanda kuaföre gider temizliğimi yaptırıp gelirim evime.. pazartesi bakalım..İyi yürüyüsler canim. Havalar güzel artık gezilir
Benim oglanda zamansız uyudu gece uyanirsa vay halime
@ardemir bahar temizliğimi yapıyorsun
Harikasın1.200 gitti bile çok şükür devamı gelsin inşallah :) ay gitsin valla
Ellerine sağlık canım bende yarın eşim evde olmayacak o ara eve girisirim biraz ütü var benim ona baslayayim bakarım aradaSayılır kuzum mutfaktan başladım.. bütün günümü aldı komple.. yarında camlar kapılar inşallah.. ordanda kuaföre gider temizliğimi yaptırıp gelirim evime.. pazartesi bakalım..
Hadi Allah kolaylıklar versin kuzum.. bende kışlıkları kaldırayım diyorum ama yetişmez heralde yarın hepsi.. pfffEllerine sağlık canım bende yarın eşim evde olmayacak o ara eve girisirim biraz ütü var benim ona baslayayim bakarım arada
Evet ablacım zaten içerde oturmayıda pek sevmiyorum ben ya canım sıkıldıkça bahçete çıkıyorum ağaçlarda çiçek açtı çok güzel görünüyorlar gelin gibilerİyi yürüyüsler canim. Havalar güzel artık gezilir
Benim oglanda zamansız uyudu gece uyanirsa vay halime
@ardemir bahar temizliğimi yapıyorsun
Ay 18 kilo verdim yine veririm canım pkoya yenilmeyecem artık bu hastalık korksun benden ben ondan korkmuyorumHarikasın![]()
Amin cümlemizin kuzusunuAllah bağışlasın canım Tam zamanında karar vermişsin 2. çocuk için inşallah Bu gecikmen bebektendir test yaptın mı peki
Evet biliyorKızlar eşleriniz buraya üye olduğunuzu biliyor mu nicklerinizi
Bende hep düşünüyorum uygulamaya geçemedim henüzHadi Allah kolaylıklar versin kuzum.. bende kışlıkları kaldırayım diyorum ama yetişmez heralde yarın hepsi.. pfff
Bende 4.5 kg verdim 1 ayda.. doktor bana da ani kilo alışın yumurtlamana engel olur dedi..Ay 18 kilo verdim yine veririm canım pkoya yenilmeyecem artık bu hastalık korksun benden ben ondan korkmuyorum
gözüne büyüyor dimi kuşumBende hep düşünüyorum uygulamaya geçemedim henüz