- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.461
Sorma kuzum sorma tembel gelinimBende 4.5 kg verdim 1 ayda.. doktor bana da ani kilo alışın yumurtlamana engel olur dedi..
gözüne büyüyor dimi kuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma kuzum sorma tembel gelinimBende 4.5 kg verdim 1 ayda.. doktor bana da ani kilo alışın yumurtlamana engel olur dedi..
sağol canım salıyı bekliyorum
Eveet o da kimm beni yenemez
Maşallah ben yeni başladım canım yaBende 4.5 kg verdim 1 ayda.. doktor bana da ani kilo alışın yumurtlamana engel olur dedi..
Ay sende bebiş vaaar ya beni etiketle tamam mı merak ederim çatlarım ben aboosağol canım salıyı bekliyorum
tamam canım benim inşallah öyledirAy sende bebiş vaaar ya beni etiketle tamam mı merak ederim çatlarım ben aboo
İnşallaaaahhhtamam canım benim inşallah öyledir
canım kızkardeşimle kavga ettik çarpıntım var bebeğime bişi olur mu tansiyonum çıktıı ya da düştü çok kötüyüm bana bir şey söyle napayım benİnşallaaaahhh
canım kızkardeşimle kavga ettik çarpıntım var bebeğime bişi olur mu tansiyonum çıktıı ya da düştü çok kötüyüm bana bir şey söyle napayım ben
Sakin olur musun lütfen.. dünya aleminde gökte Allah yerde evlat.. daha önemli bir şey yok senin için ona kavuşabilmek için kendini sakinleştir hemen bol şekerli ılık bir şerbet iç tansiyon düştüyse de çıktıysa da dengeye getirir.. lütfen Gizem..canım kızkardeşimle kavga ettik çarpıntım var bebeğime bişi olur mu tansiyonum çıktıı ya da düştü çok kötüyüm bana bir şey söyle napayım ben
tamam canım eşimde göreve gitti geçen hafta 3 ay yok zaten kendimi yalnız hissediyorum kötüyüm birde böyle olunca çok kötüyüm kızlar sağolun anneme söyleyim yapsın nefes bile alamıyrm ayağa kalksam bayılcamSakin olur musun lütfen.. dünya aleminde gökte Allah yerde evlat.. daha önemli bir şey yok senin için ona kavuşabilmek için kendini sakinleştir hemen bol şekerli ılık bir şerbet iç tansiyon düştüyse de çıktıysa da dengeye getirir.. lütfen Gizem..
Tamam canım bak şekerli şerbet toparlayacak Allaha emanet oltamam canım eşimde göreve gitti geçen hafta 3 ay yok zaten kendimi yalnız hissediyorum kötüyüm birde böyle olunca çok kötüyüm kızlar sağolun anneme söyleyim yapsın nefes bile alamıyrm ayağa kalksam bayılcam
sağol canım sende Allaha emanet ol iyi gecelerTamam canım bak şekerli şerbet toparlayacak Allaha emanet ol
Kuzum hamile misin sentamam canım eşimde göreve gitti geçen hafta 3 ay yok zaten kendimi yalnız hissediyorum kötüyüm birde böyle olunca çok kötüyüm kızlar sağolun anneme söyleyim yapsın nefes bile alamıyrm ayağa kalksam bayılcam
Ne oluyor yahu iyi misin uyudum ben yeni bakabildimcanım kızkardeşimle kavga ettik çarpıntım var bebeğime bişi olur mu tansiyonum çıktıı ya da düştü çok kötüyüm bana bir şey söyle napayım ben