• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım ben 18 kilo vermiştim klomen çatlatma iğne progestan derken şiştim 78 den 85 e fırladı kilo iki ayda az mı salaklık yaptım ya sorma gitsin yani Pko olmasa umurumda olmazda pko olunca dert ediyorsun işte canım.. Bilmez miyim spor pkoda çok iyi tabiki bende başlayacam yürüyüş yapıyordumda adette sancım oluyor kuzu ona rağmen hareket olsun diye deli gibi temizlik yaptım inşallah ya kilo verirsem saplıklı beslenirsem allahın izniyle bende kendiliğimden hamile kalacağıma inanıyorum

veririsn canm dert etme, inşallah Allah emeklerimizi boş bırakmasın

inşallah çok beklemeden bat ı bebiş gelir cnm :) iyiyim ben de artık takip, ovulasyon fln yapmıyorum yıl sonuna doğru aşılama olmazsa sonra tüp yaptırcam nasip bakalım

canım bende ağustosa kadar bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum bende ağustosta inşallah gerek kalmadan küçük mucizelerimiz gelir

bakalım bana ne diyecek teşekkür ederim canım benim
kürtajdan dolayı benim yumurtlama geç olabilir test yapacağım bakalım ne zaman olacak
bende dün ovu testlerini sipariş ettim bakalım :) rabbim yaza bırakmadan nasip etsin canım hepimize... seninle aynı gidiyoruz bu ay deneyimlerimizi paylaşırız..

bende dün ovu testlerini sipariş ettim bakalım :) rabbim yaza bırakmadan nasip etsin canım hepimize... seninle aynı gidiyoruz bu ay deneyimlerimizi paylaşırız..
evet canım herşey aynı rahim filmi adet dönemi filan
bakalım bu ay neler göreceğiz

benim adetim bitti bile bugün canım perşembe hsg çekimim var..zamanında oldum ben senin kaç gün gecikti ki..
canım 2 gün gecikti ama dün oldum çok şükür.. benim hsg haftaya kalır ancak herhalde pazartesi falan gibi olur.. hadi bakalım bu ay üçümüz bir gidiyoruz hamile haberlerimizide paylaşmak nasip olsun..

Ablcm kolum hâlâ sargı da idare ediyorum.bugunumuze hamdolsn.Allah razi olsn düşündüğn için seviyorum seni.
bunla geçmiş olsun sağmı solmu elde önemli yaa
benim ayak gitmişti biliyorsun martta rezil oldum kürtaj filan hepsi mart ayında idi allahım hayatımdan o ayı silmek istiyorum

bende seni:KK200:

Arzucan lütfen uzme kndini cann sagolsnda hepsi olir inşallah sadece biraz sabır! sen klomn kullanmamsmiydin.
Evet canım klomen kullandım.. napalım hayırlısı artık..

ardemir ardemir canım neden üzülüyorsun yumurtam büyümedi diye sanki büyüyen bişey oluyo mu :KK43: benim gen ay 3 bu ay 2 yumurtam vardı hemde 20 mm üstü ve civarı olan bak yine yok yine yok diyecem o ki sakın üzülme Rabbim nasip edecekse yumurtan küçükken de olur etmeyecekse de benim gibi 3 yumurta ile ayazda kalırsın
Hayırlısı kuzum artık.. napim..

Merhaba arkadaşlar

kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.

sevcanvildo sevcanvildo artık listeye beni ekleyebilirsin :)
Fulyam çok sevindim.. gözün aydın olsun

Herkese günaydın kızlar..

ay evet abla ya ilk kurban benim :KK17::KK17:inş sorunsuz geçer..hemen sonucu veriyorlarmış bir an önce olsun zaten bunsuz doktorum tedaviyi devam ettirmiyor..
arkadaşlarla görüşüyorum kuvvetli ağrı kesici iç gir korkma diyorlar 5 dklıkmış vallahi bilimedim bende çok tırsıyorum

Kuzum 5-8 mm arasında değişiyor.. ama döllenme için yetmeyecek.. belki büyür umuduyla bekleyip göreceğiz napalım..
Benimde ilk korunmayı bıraktığım ay 14-16 mm yi ancak buluyordu canım folik asiti düzenli almaya başladım birde arıcıdan küçük kavanozda arı sütü bal polen karışımı alıp hergün aç karnına sabah akşam yedim bi tatlı kaşığı yumurtalarım 22-24 mm yi gördü hemde adetin 10. Veya 11. Gününde bence denemelisin.. Sende pko var mı ondan mı büyümüyor yumurtalar??

Back
X