• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Hadi gözün aydın canım benim hormon mu bakacak ki acaba
evet tatlım muayene eder birde sanırım hormonlarım ne durumda onuda merek ediyorum

sen nasıl oldun canım faranjit annemde de olur yılda bir kez bu nedenle yatar kadıncağız yatak döşek

A anneveoglusu M miyaz ben az önce adet oldum.. Hadi bakalım bu ay hsg yolları göründü bana ama umutsuz değilim tam tersi sanki bu bana yeni kapılar açacak gibi hissediyorum Rabbim sesimizi duysun

bende bu gün sabah oldum canım 49. gün şükürler olsun inşallah güzel günler görürüz bende rahim filmi çektireceğim senin günü belli mi bende araştırıyorum

bende bu gün sabah oldum canım 49. gün şükürler olsun inşallah güzel günler görürüz bende rahim filmi çektireceğim senin günü belli mi bende araştırıyorum
ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim :) benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım doktoruma herhalde adetin 7. veya 8. günü çekilirim erkn yumurtladığım için 12. ve 13. günde ilişki olması gerekiyo ;) doktorumla geçen ay konuşmuştum 650 tl ye anestezili çekecek

çok teşekkür ederim bir tanem nasılsın

vallahi bir ara hiç adet olamayacağım diye korkmaya başlamıştım

artık bende sizler gibi bat bekleyeceğim çok mutluyum
inşallah çok beklemeden bat ı bebiş gelir cnm :) iyiyim ben de artık takip, ovulasyon fln yapmıyorum yıl sonuna doğru aşılama olmazsa sonra tüp yaptırcam nasip bakalım

ayy hadi gözünaydın canım çok sevindim :) benim bugün adetimin 2. günü yarına randevu aldım doktoruma herhalde adetin 7. veya 8. günü çekilirim erkn yumurtladığım için 12. ve 13. günde ilişki olması gerekiyo :KK66: doktorumla geçen ay konuşmuştum 650 tl ye anestezili çekecek

bakalım bana ne diyecek teşekkür ederim canım benim
kürtajdan dolayı benim yumurtlama geç olabilir test yapacağım bakalım ne zaman olacak

Back
X