• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

MERHABALAR HANIMLAR

SABAH GİTTİM KAN VERDİM HORMONLARA BAKILACAK ÖĞLEDEN SONRADA KONTROL VAR HAYIRLISI BAKALIM

@ardemir ANKARADA NERDE OTURUYORSUN BEN ERYAMAN VE AYDINLIKEVLERDE OTURDUM DAHA ÖNCE

@Nazo-58 TEST YAPTINMI CANIM

@miyaz SEN NASIL OLDUN CANIM

@Deli_manya SEN NASILSIN SARGI NE ZAMAN CIKACAK SENİN

sevcanvildo sevcanvildo SEN NERDESİN NASILSIN GÜZELİM

@burciss SEN NASILSIN CANIM

@SS2007 SEN NASILSIN BU AY NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR

@rukiye67 HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR CANIM DR GİTTİNMİ EN SON

@ebru_can_ebru SEN NASILSIN CANIM

@Dilay_dilo SENİN HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR GEBE KALDINIZ DİYE BURAYI İHMAL ETMEK YOK AMA

@pastadelisi SEN NASILSIN BİR ARKADAŞIM
Günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun. Ben giremiyorum bu aralar. Bu hafta sınavlarım vardı. Hemde annem ev taşıyor sürekli temizlik. Malum taşınma işlerini tahmin edersiniz:temizlik:aklım hep sizde. Bugün girebildim bakayım güzel haberler bar mı diye. :-) mesajın gördüm sevindim, çok Saol canım benim:KK36:ı

Güzeel benimde 2.65 ti ilaçlarla 2.85 e çıktu sen rahat kilo verirsin abla bi troid mi bakıldı sana

canım yazıyorum bak bakalım sonuclara

TSH 2,45
BCHG 0,1
SERBEST T4 1,21
FSH 9,8
LH 6,87
ESTRADİOL 31,25
PROLOKTİN 14,86
PROGESTRON 0,168

Günaydın kızlar nasılsınız

ben dr gittim dr değerler için birşey söylemedi rahim normal dedi. yaşınız 40a geliyor artık beklemeyelim istersen haziranda aşılama yapalım dedi. rahim filmi salı günü çekilsin dedi bu ay korunma dene dedi. haziran adetinle gel dedi. ben haziran ayı ramazan ve sonrası memleketlere gitmek istiyorum annem babam burnumda tütüyor ekimden beri görmedim. ikiside hasta üstelik. bayram sonrası temmuzda aşılama düşünüyorum hamile kalmazsam

Günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun. Ben giremiyorum bu aralar. Bu hafta sınavlarım vardı. Hemde annem ev taşıyor sürekli temizlik. Malum taşınma işlerini tahmin edersiniz:temizlik:aklım hep sizde. Bugün girebildim bakayım güzel haberler bar mı diye. :-) mesajın gördüm sevindim, çok Saol canım benim:KK36:ı

ben kürtaj sonrası adetimi 02 mayısta oldum 49 gün sonra çok mutluyum artık sizler gibi benimde umudum var salı günü rahim filmi çekilecek tırsıyorum vallahi :(

Anneciğin yeni evinode sağlıkla ve huzurla otursun canım. ne güzel annene yakınsın ve onun yardımına yetiyorsun ne mutlu

Ne demek burda hepimiz birer kızkardeş olduk birbirimize

Back
X