- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.661
7 yaşında kızım var kızım dan sonra bir dusugum var 3 yıldır da istiyoruz olmuyorHadi bakalım inşallah canım ne kadardır istiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 yaşında kızım var kızım dan sonra bir dusugum var 3 yıldır da istiyoruz olmuyorHadi bakalım inşallah canım ne kadardır istiyorsun
İlk önce rabbim kızını bağışlasın sana canım tahlil yaptırdın mı7 yaşında kızım var kızım dan sonra bir dusugum var 3 yıldır da istiyoruz olmuyor
Amin cumlemizin evladını İnşallah salı günü gitcem tahlil için sat 15 nisanİlk önce rabbim kızını bağışlasın sana canım tahlil yaptırdın mı
Adet oldun muAmin cumlemizin evladını İnşallah salı günü gitcem tahlil için sat 15 nisan
Adetime var daha catlatma iğnesi kullandım bu ay 9 Mayısi bekliyorumAdet oldun mu
Tahlili adet olduğunda yapıyorlar o yüzden sordumAdetime var daha catlatma iğnesi kullandım bu ay 9 Mayısi bekliyorum
Öyle işte tsh bozuyor işiinşallah bu ay hepimize uğurlu gelir rabbim hayirlisini versin
Ben igne vurdurdugum için 12. Gun sonucu alabileceğim inşallah o da adetten önceye denk geliyorTahlili adet olduğunda yapıyorlar o yüzden sordum
Adet oldun mu
İyiyim canım oturuyorum öyle sen napıyorsun nasılsınKuzum naslsn
Hadi birlikte bekleyelim o zamanBen igne vurdurdugum için 12. Gun sonucu alabileceğim inşallah o da adetten önceye denk geliyor
Oğlum 7 yaşında oldu bayağı ama insan cekiniyor genedeSezeryan olalı baya oldu sanırım senin zarar verdiğini sanmıyorum canım ya inş şifa olur
Aynen haklısınOğlum 7 yaşında oldu bayağı ama insan cekiniyor genede
Güzeel benimde 2.65 ti ilaçlarla 2.85 e çıktu sen rahat kilo verirsin abla bi troid mi bakıldı sanaTSH 2,4 ÇIKMIŞ NASIL KIZLAR
Günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun. Ben giremiyorum bu aralar. Bu hafta sınavlarım vardı. Hemde annem ev taşıyor sürekli temizlik. Malum taşınma işlerini tahmin edersinizMERHABALAR HANIMLAR
SABAH GİTTİM KAN VERDİM HORMONLARA BAKILACAK ÖĞLEDEN SONRADA KONTROL VAR HAYIRLISI BAKALIM
@ardemir ANKARADA NERDE OTURUYORSUN BEN ERYAMAN VE AYDINLIKEVLERDE OTURDUM DAHA ÖNCE
@Nazo-58 TEST YAPTINMI CANIM
@miyaz SEN NASIL OLDUN CANIM
@Deli_manya SEN NASILSIN SARGI NE ZAMAN CIKACAK SENİN
sevcanvildo SEN NERDESİN NASILSIN GÜZELİM
@burciss SEN NASILSIN CANIM
@SS2007 SEN NASILSIN BU AY NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR
@rukiye67 HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR CANIM DR GİTTİNMİ EN SON
@ebru_can_ebru SEN NASILSIN CANIM
@Dilay_dilo SENİN HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR GEBE KALDINIZ DİYE BURAYI İHMAL ETMEK YOK AMA
@pastadelisi SEN NASILSIN BİR ARKADAŞIM
aklım hep sizde. Bugün girebildim bakayım güzel haberler bar mı diye. Güzeel benimde 2.65 ti ilaçlarla 2.85 e çıktu sen rahat kilo verirsin abla bi troid mi bakıldı sana
Günaydın canım, iyiyim çok şükür sen nasılsın napıyorsun. Ben giremiyorum bu aralar. Bu hafta sınavlarım vardı. Hemde annem ev taşıyor sürekli temizlik. Malum taşınma işlerini tahmin edersinizaklım hep sizde. Bugün girebildim bakayım güzel haberler bar mı diye.
 mesajın gördüm sevindim, çok Saol canım benim
ı