• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

7 yaşında kızım var kızım dan sonra bir dusugum var 3 yıldır da istiyoruz olmuyor

aramıza hoygeldiniz canım benimde 9 yaşında bir oğlum var 4,5 yıldır istiyorum bende ikinci evladımı
şubatta gebe kaldım ama dış gebelik oldu kürtaj oldum yeniden başlıyor benim için süreç

inşallah rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip eder

canım yazıyorum bak bakalım sonuclara

TSH 2,45
BCHG 0,1
SERBEST T4 1,21
FSH 9,8
LH 6,87
ESTRADİOL 31,25
PROLOKTİN 14,86
PROGESTRON 0,168
Abla fsh sınıra yakın çıkmış sende mi aslan pençesi kürü başlasan ne dersin gebeliğe zararıda yok hem hormon düzenlediği için kolaylaştırıyor bile

Abla fsh sınıra yakın çıkmış sende mi aslan pençesi kürü başlasan ne dersin gebeliğe zararıda yok hem hormon düzenlediği için kolaylaştırıyor bile
o nasıl yapılıyor anlatabilirmisin canım olur yaparım 7. gün soğan kürü ve bugünden itibarende de ballı çörekotu yapacağım

Günaydın kızlar nasılsınız

ben dr gittim dr değerler için birşey söylemedi rahim normal dedi. yaşınız 40a geliyor artık beklemeyelim istersen haziranda aşılama yapalım dedi. rahim filmi salı günü çekilsin dedi bu ay korunma dene dedi. haziran adetinle gel dedi. ben haziran ayı ramazan ve sonrası memleketlere gitmek istiyorum annem babam burnumda tütüyor ekimden beri görmedim. ikiside hasta üstelik. bayram sonrası temmuzda aşılama düşünüyorum hamile kalmazsam
Fsh yüzünden bekleme demiş sen aslanpençesi kürü yap bence tabi sen bilirsin yinede

o nasıl yapılıyor anlatabilirmisin canım olur yaparım 7. gün soğan kürü ve bugünden itibarende de ballı çörekotu yapacağım
Balla çörek otu hemen yapma bence abla testeredişli aslan pençesi uygula bir ay senin doktor fsh sınırda çıktığı için aşılama yapalım demiştir büyük ihtimal beklememesinin sebebi o bir ay yap bakalım günde iki kez bitkiyi al kenarları tırtırlı oluyor testere olanının yapraklarının

A anneveoglusu kuzum maşallah fsh hariç değerler iyi.. fsh yüksek diye aşılama demiş olma ihtimali çok yüksek.. temmuzda gene aşılamanı ol olmasına da bence de sevgülün dediği gibi çörek otunu soğanı bir köşeye bırakıp diğerini yapmanı tavsiye ediyorum inşallah da aşılamaya gerek kalmadan haziranda alırız hayırlı haberlerini..

Herkes iyi mi kızlar..

Iyiym kuzu ben sen nalsn nasil gidiyo.valla guya aslan pencesi içecektm bu ay.ama inan hic bisey yapmak istemiyorm ya Allaha sığındım.Ve bu ara gerçektn dualarla ayaktaym.Ben ve eşimin etrafnda o kdr cok fitne insanlar varki.Dun esimn parmagi ni anda şişti okudm onu o kadar bi nazar vardi ki.bn okudktan snra rahatladi parmağ.snra benm bilegimden dolayi annem beni okutmus teyzeme nefesi iyidr diye.Kadin demiş ki bu kiz catliycakmiymis bu ne kdar nazar demiş.Inan artk korkmaya basliyorm.Ya ben kimse hakkinda kötü düşünmem.oturup kimseye fesatlk etmem kendime bakarm ben ya.bu insanlar bizden ne istiyo bilmiyorm ki

Iyiym kuzu ben sen nalsn nasil gidiyo.valla guya aslan pencesi içecektm bu ay.ama inan hic bisey yapmak istemiyorm ya Allaha sığındım.Ve bu ara gerçektn dualarla ayaktaym.Ben ve eşimin etrafnda o kdr cok fitne insanlar varki.Dun esimn parmagi ni anda şişti okudm onu o kadar bi nazar vardi ki.bn okudktan snra rahatladi parmağ.snra benm bilegimden dolayi annem beni okutmus teyzeme nefesi iyidr diye.Kadin demiş ki bu kiz catliycakmiymis bu ne kdar nazar demiş.Inan artk korkmaya basliyorm.Ya ben kimse hakkinda kötü düşünmem.oturup kimseye fesatlk etmem kendime bakarm ben ya.bu insanlar bizden ne istiyo bilmiyorm ki
Ah canım benimm.. kötü bakanın gözü çıksın Ne isterler de kem gözle bakarlar vallahi anlamıyorum Yahu kuldan hasetleneceklerine Rabbinden istemeyi bilseler.. gönülden istenen hangi dileği geri çevirmiş Allah?
Sen istemeyi bilsen nolur.. okuttuğun okuduğun iyi olmuş güzelim.. bununla geçmiş olsun

Kendi hayatında bişeyler ters gidiyorsa başkasına imreniyorlar istemeyi bilmiyorlar arzunun dediği gibi hep başkasında çoğu insanın gözü bende de var artık takılmıyorum rabbime bıraktım o en iyisini bilir canım sende korkma korku iblisler besliyor dahasıyla geliyorlar üzerimize rahat takıl

Back
X