- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.881
Günaydın kızlar az önce hsg çekindim anestezili hiç bişey hissetmedim çok şükür A anneveoglusu Y yumyumyumiyum
çok şükür sonuç nasıl inş iyidir canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar az önce hsg çekindim anestezili hiç bişey hissetmedim çok şükür A anneveoglusu Y yumyumyumiyum
Doktor var canım varda bu aslan pençesini yapayım bu ay önümüzdeki ay gidecem doktora
İyi canım tüpler açık ve rahim şekli normal :) doktor bu ay şansımın fazla olduğunu söyledi Rabbim büyük sende ne var ne yok?? İlişki ne zaman serbest dedi sana??çok şükür sonuç nasıl inş iyidir canım
İyi canım tüpler açık ve rahim şekli normal :) doktor bu ay şansımın fazla olduğunu söyledi Rabbim büyük sende ne var ne yok?? İlişki ne zaman serbest dedi sana??
Ayyhhhh bir hasta oldum ki sormayın dişlerim çöktü bir anda.. tamda zamanında..
Herkese günaydın..
Burcucum vallahi bir anda oldu dişin biri kanallık olmuş ta gırtlağa kadar enfeksiyon inmişgeçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ya..
Burcucum vallahi bir anda oldu dişin biri kanallık olmuş ta gırtlağa kadar enfeksiyon inmiş
4 tane dolgu yenilenecek 2 yirmilik çekimi.. ve tamda çatlatma iğnesi olduğum ana denk geldi çöküş.. yarın ilk çekimle başlıyoruz bir an evvel bitsin de bebis olursa etkilenmesin diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin inşallah
İyiyim ablam sen napıyorsun nasılsın
Benimde içim kıpır kıpır hsg çekindim tüpler açıkmış rahim şekli normalmiş çok şükür :) doktor kanallara ilacı yeterince verdiğini ve iyice açıldığını söyledi çok şükür bende ona bakarak belki bu ay olur diyorum Rabbim büyük :)))
Burcucum vallahi bir anda oldu dişin biri kanallık olmuş ta gırtlağa kadar enfeksiyon inmiş
4 tane dolgu yenilenecek 2 yirmilik çekimi.. ve tamda çatlatma iğnesi olduğum ana denk geldi çöküş.. yarın ilk çekimle başlıyoruz bir an evvel bitsin de bebis olursa etkilenmesin diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin inşallah
canım saat 11di aldım geldim sonucu şükürler olsun tüpler açık dış gebelik sonrası sıkıntı olabilirdi ama olmamış allahıma binlerce şükür üzerimden yükü kalktıA anneveoglusu abla hsg çekimin bugündü dimi senin naptın..
Bende güveniyorum canım umudum var bende herhalde yarın başlarım çalışmalara bi yandan ovuşasyon testi yapıyorum yarın birde kontrol var inşallahçok güzel canım sevindim adına benimde içim çok rahatladı sonucuma..bana doktor ilişki serbest dedi ağrısız çekim diye..normal çekim olsaydı bi kaç gün yasak oluyor dedi..o yüzden bizde çalışmalar başladı gün aşırı plan yaptım bu ay filme çok güveniyorum![]()
Ayy hadi maşallah canım ben inanıyorum bu yaza güzel şeyler olacak inşallah Rabbim yüzümüze baksın ne deyim :) sana ilişki ne zaman dedicanım yaaa sende bende atlattım şükürler olsun tüplerim açıkmış inşallah ilk aydan rabbim mucizesini gönderir
3 GÜN YASAK CUMA AKŞAMI SAHALARA DÖNERİM SANA KAÇ GÜN DEDİAyy hadi maşallah canım ben inanıyorum bu yaza güzel şeyler olacak inşallah Rabbim yüzümüze baksın ne deyim :) sana ilişki ne zaman dedi
Bende güveniyorum canım umudum var bende herhalde yarın başlarım çalışmalara bi yandan ovuşasyon testi yapıyorum yarın birde kontrol var inşallah
canım saat 11di aldım geldim sonucu şükürler olsun tüpler açık dış gebelik sonrası sıkıntı olabilirdi ama olmamış allahıma binlerce şükür üzerimden yükü kalktı
canım saat 11di aldım geldim sonucu şükürler olsun tüpler açık dış gebelik sonrası sıkıntı olabilirdi ama olmamış allahıma binlerce şükür üzerimden yükü kalktı