• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İyi canım tüpler açık ve rahim şekli normal :) doktor bu ay şansımın fazla olduğunu söyledi Rabbim büyük sende ne var ne yok?? İlişki ne zaman serbest dedi sana??

çok güzel canım sevindim adına benimde içim çok rahatladı sonucuma..bana doktor ilişki serbest dedi ağrısız çekim diye..normal çekim olsaydı bi kaç gün yasak oluyor dedi..o yüzden bizde çalışmalar başladı gün aşırı plan yaptım bu ay filme çok güveniyorum:confused::confused:

geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu ya..
Burcucum vallahi bir anda oldu dişin biri kanallık olmuş ta gırtlağa kadar enfeksiyon inmiş
4 tane dolgu yenilenecek 2 yirmilik çekimi.. ve tamda çatlatma iğnesi olduğum ana denk geldi çöküş.. yarın ilk çekimle başlıyoruz bir an evvel bitsin de bebis olursa etkilenmesin diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin inşallah

Burcucum vallahi bir anda oldu dişin biri kanallık olmuş ta gırtlağa kadar enfeksiyon inmiş
4 tane dolgu yenilenecek 2 yirmilik çekimi.. ve tamda çatlatma iğnesi olduğum ana denk geldi çöküş.. yarın ilk çekimle başlıyoruz bir an evvel bitsin de bebis olursa etkilenmesin diye düşünüyorum.. Allah kolaylık versin inşallah

ayy canım ya Allah yardımcın olsun bişeycik olmaz hiç merak etme vardır bunda da bir hayır dikkat et kendine:KK36:

Benimde içim kıpır kıpır hsg çekindim tüpler açıkmış rahim şekli normalmiş çok şükür :) doktor kanallara ilacı yeterince verdiğini ve iyice açıldığını söyledi çok şükür bende ona bakarak belki bu ay olur diyorum Rabbim büyük :)))

canım yaaa sende bende atlattım şükürler olsun tüplerim açıkmış inşallah ilk aydan rabbim mucizesini gönderir

çok geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntısız geride kalır bu süreç

çok güzel canım sevindim adına benimde içim çok rahatladı sonucuma..bana doktor ilişki serbest dedi ağrısız çekim diye..normal çekim olsaydı bi kaç gün yasak oluyor dedi..o yüzden bizde çalışmalar başladı gün aşırı plan yaptım bu ay filme çok güveniyorum:confused::confused:
Bende güveniyorum canım umudum var bende herhalde yarın başlarım çalışmalara bi yandan ovuşasyon testi yapıyorum yarın birde kontrol var inşallah

Bende güveniyorum canım umudum var bende herhalde yarın başlarım çalışmalara bi yandan ovuşasyon testi yapıyorum yarın birde kontrol var inşallah

hadi bakalım inşallah ya olsa keşke bu ay, bende başlıycam ovuslasyon testine belirtiler başladı sanki akşam kontrol var belki iyi şeyler der doktor bana da..

Back
X