- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #15.301
Evet öyleymiş cnm cok şükür
Nası yaaaaa hamilemisin yanii
Canlar fün gece kan testi yaptırdım sonuc 642
Darısı sizlere inşaAllah
Maşallah canım çok iyi gözünaudın :) bu ay tedavi kür bişey yaptın mıCanlar fün gece kan testi yaptırdım sonuc 642
Darısı sizlere inşaAllah
Canm degerin cok iyi adetin kac gun gectiSogan suyu yaptım 15 hün bide dr bir iki güne yumurtlarsın demiştiya ogünün ertesi belime yakı yaptım 2 gün durdu bide adet bitiminden sonra bi gün arayla calıştık biz..
Darısı sizlere inşaAllah
Soğan suyunu adetin kaçıncı günü başladın canım birde adetten sonra bi diger adete kadar hep gün aşırı ilişki oldu mu yoksa 1 hafta falan mıSogan suyu yaptım 15 hün bide dr bir iki güne yumurtlarsın demiştiya ogünün ertesi belime yakı yaptım 2 gün durdu bide adet bitiminden sonra bi gün arayla calıştık biz..
Darısı sizlere inşaAllah
Allah kabul etsin kuzum benim senin bat ne zaman
Hüm valla napim sahur yaptm ytacaktm karnıma belime göğüslerime bi ağrı girdi uykum kaçtı
4.gün yaptırdım cnmCanm degerin cok iyi adetin kac gun gecti
Adetin bitiminin 4.günü baslamıstım kandil diye oruc tutuyodum normalde 2 günüSoğan suyunu adetin kaçıncı günü başladın canım birde adetten sonra bi diger adete kadar hep gün aşırı ilişki oldu mu yoksa 1 hafta falan mı
Sogan suyu yaptım 15 hün bide dr bir iki güne yumurtlarsın demiştiya ogünün ertesi belime yakı yaptım 2 gün durdu bide adet bitiminden sonra bi gün arayla calıştık biz..
Darısı sizlere inşaAllah
Bata 4gun var ama ben adeti bekliyo gibiyim her zaman ki adet belirtilerini yasiyorum
Canm biz senle aynıydık ya senn nasıl günün geldiki ya benm 10 gün var daha.valla canm.
Valla canm bnde bilmiyorm güğüs ucu hassasiyeti olştu geçti dünde işte kasık karn ağrısı aynı adet olcak gibi oldu ama hani diyolar ya hissediliyo hamile kalınınca diye bnde öyle bi his yok
Hmm doğrudur canm bnmde 28 gündü 29 30 olduCnm bn 27gunde bi oluyorm hatta bazen 26da oluyo. Aynen bende bisey hissetmiyorm kirmizilari hissediyorum
Amin cnm darısı sizlere inşNazo 58 Rabbim hayırlı evlat versin canım gözün aydın
Amin inşaAllah cnmHayrlı olsun sağlıkla gelsn inşallah.
Kahberengi leke gelince ve sürekli gaz olunca şüphe ettim cnm normalde hiç olmazdı çünki
Sağol canım benim amin inşallahEvet öyleymiş cnm cok şükür
Hade gözün aydın olsun cnm gelecek ay bebiş grlsin
Sağol canım benim amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?