2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sogan suyu yaptım 15 hün bide dr bir iki güne yumurtlarsın demiştiya ogünün ertesi belime yakı yaptım 2 gün durdu bide adet bitiminden sonra bi gün arayla calıştık biz..
Darısı sizlere inşaAllah

Sogan suyu yaptım 15 hün bide dr bir iki güne yumurtlarsın demiştiya ogünün ertesi belime yakı yaptım 2 gün durdu bide adet bitiminden sonra bi gün arayla calıştık biz..
Darısı sizlere inşaAllah
Soğan suyunu adetin kaçıncı günü başladın canım birde adetten sonra bi diger adete kadar hep gün aşırı ilişki oldu mu yoksa 1 hafta falan mı

Canm degerin cok iyi adetin kac gun gecti
4.gün yaptırdım cnm

Soğan suyunu adetin kaçıncı günü başladın canım birde adetten sonra bi diger adete kadar hep gün aşırı ilişki oldu mu yoksa 1 hafta falan mı
Adetin bitiminin 4.günü baslamıstım kandil diye oruc tutuyodum normalde 2 günü
baslanıyomus
Adet bitimi bi gün arayla oldu taki adet günüme kadar

Bata 4gun var ama ben adeti bekliyo gibiyim her zaman ki adet belirtilerini yasiyorum

Canm biz senle aynıydık ya senn nasıl günün geldiki ya benm 10 gün var daha.valla canm.
Valla canm bnde bilmiyorm güğüs ucu hassasiyeti olştu geçti dünde işte kasık karn ağrısı aynı adet olcak gibi oldu ama hani diyolar ya hissediliyo hamile kalınınca diye bnde öyle bi his yok

Cnm bn 27gunde bi oluyorm hatta bazen 26da oluyo. Aynen bende bisey hissetmiyorm kirmizilari hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…