- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.281
Ben listede olanlara hep okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu ben iki ay klomen çatlatma iğnesi ve progestan kullandım ya kiloda aldırdı aşırı ödem oluşuyor vücudumda pko var bide lanet geçecek inşallah canım. Seninde bebiş gelir inşallah bu ay
başlarsanız beni ekleyin cnm etiketlersin görürürüm ben de katılmak istiyorumAblaa ya evvel başlayalm diyoruz tekrar ne dersin ?
Kuzu ben iki ay klomen çatlatma iğnesi ve progestan kullandım ya kiloda aldırdı aşırı ödem oluşuyor vücudumda pko var bide lanet geçecek inşallah canım. Seninde bebiş gelir inşallah bu ay
Yani katılmayanlar olmuş demekkiNasıl yani
Batın kaçtı canm ona göre olşturlm listeyibaşlarsanız beni ekleyin cnm etiketlersin görürürüm ben de katılmak istiyorum
Herkese 1000 ya evvel mi çekiyorsunuz canim? Ben de katilabilirim listeye.Batın kaçtı canm ona göre olşturlm listeyi
Herkese 1000 ya evvel mi çekiyorsunuz canim? Ben de katilabilirim listeye.
24 temmuz batEvet canm aynen .Tamam sende yaz batını canm.bide isim beren mi canm isme okuyorz duaları.
Anladım canım geçmiş olsun :) bakalım nasip umarım soğan kürü işe yararKuzu ben iki ay klomen çatlatma iğnesi ve progestan kullandım ya kiloda aldırdı aşırı ödem oluşuyor vücudumda pko var bide lanet geçecek inşallah canım. Seninde bebiş gelir inşallah bu ay
Başlayalım canımAblaa ya evvel başlayalm diyoruz tekrar ne dersin ?
İnşallah canım yarayacak allahın iziniyleAnladım canım geçmiş olsun :) bakalım nasip umarım soğan kürü işe yarar
Allah razı olsun canımKızlar bende okurum, bilginiz olsun. İnşallah herkes hamiş kalana kadar dualara devam. Ben çok inanıyorum duaya. Kür falan bahane aslında. Rabbim den isteyelim inşallah![]()
O ikinci liste canım ilk listede hamile kalanlar oldu ikinciyi yeniden düzenledikYani katılmayanlar olmuş demekki
11 temmuz benimAblaa ya evvel başlayalm diyoruz tekrar ne dersin ?
12 temmuz canımBatın kaçtı canm ona göre olşturlm listeyi
Kızlar bende okurum, bilginiz olsun. İnşallah herkes hamiş kalana kadar dualara devam. Ben çok inanıyorum duaya. Kür falan bahane aslında. Rabbim den isteyelim inşallah![]()