- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #16.301
O ikinci liste canım ilk listede hamile kalanlar oldu ikinciyi yeniden düzenledik
Tmm bebişim yapalm yeni liste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ikinci liste canım ilk listede hamile kalanlar oldu ikinciyi yeniden düzenledik
Allah allah neden acababeslenme ile mi alakalı yoksa arada olur mu? Bugün gelecek inş onu testi bakalım yapacam yoksa öbür ay tüp bebek yolları beni bekler
Selam kizlar nasilsiniz? Duaya benide yazin. Ismim humeyra. Bat ise 12temmuz. Bu ay benim icin son tarih uzuuuun bi ara verip Turkiyeye donuyorum![]()
Bebeğim ekle tabi bat 15 temmuz
Tabiki yazarz senide cannm iyiym bn çok şükür demek son ay hadi inşallah hayrlı haberlerini alalım.Snrasnda eşinde döneck deilmi
İstersen Yen'i topic aç orda başlayalımTmm bebişim yapalm yeni liste
Olur canm onu söyleyelm bana uyar da yeni topic mi açalım kiD Deli_manya hatta kuzum 1000 ya Evvel 1000 tane Ya varis olarak olabilir herkes okey derse
Burdan sen düzenleme yapamazsın kuzum Sevcan da baya yoğun giremiyor kızlara gruptan konuştuk mantıklı geldi bize topic Sevcan açtığı için sen düzenleme yapamazsın Yen'i listemiz olur ilk sayfada herkesi etiketler başlarızOlur canm onu söyleyelm bana uyar da yeni topic mi açalım ki
Esimin donus tarihi net degil cnm. Bir yil belki durur belki durmaz. Hic bilmiyorm. Ama bi 6ay yok esim
Burdan sen düzenleme yapamazsın kuzum Sevcan da baya yoğun giremiyor kızlara gruptan konuştuk mantıklı geldi bize topic Sevcan açtığı için sen düzenleme yapamazsın Yen'i listemiz olur ilk sayfada herkesi etiketler başlarız
Kuzum bizi etiketle de bulamayız belkiTmm canm olur
Tmm canm burda herkese haber edip bat ları alıyım öyle açıymKuzum bizi etiketle de bulamayız belki
Burdan sen düzenleme yapamazsın kuzum Sevcan da baya yoğun giremiyor kızlara gruptan konuştuk mantıklı geldi bize topic Sevcan açtığı için sen düzenleme yapamazsın Yen'i listemiz olur ilk sayfada herkesi etiketler başlarız
Ne olursa artık kuzumİsmine ne verelim canm grubn
Tmm canm burda herkese haber edip bat ları alıyım öyle açıym