2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Nerden anladn genc olduğumu :) 25 yas benm evet ben daha yolun basndaym tabiki ama korkuyorm okudukca neler okudum burada ya yillarca bekleyenler falan.senin yasn kacki bide ben ilk başlarda hemen olacakms gibi zannettm ama arastrdkca öğrendim Rabbm isteyen hakeden herkese versn zor bi imtihan olur yoksa..
anlarım ben bir bakışta :)) 29 benim 30 olmadan yapiyim dedim ama yetişmeyecek :) vardır zamanı bakalım...

evet benim etrafımda da var öyle arkadaşlar ben haşimato hastasıyım o yüzden kafaya takıyorum nasip olur inşallah...

Evet canm hatırlıyorum söylemiştin ama bize umut etmek düşer Rabbime de umutlarimizi vermek insallah ona dua edip yaknlasmamizi istiyor..Bazen karamsarlık olsada

Kızlar idrar yolu enfeksiyonunda kokulu akıntı yanma vs olmaz mı..bende artık korkmaya basladım kasık agrıları bacaga vurunca kist vs yazıyo yada enfeksiyon..adet olunca ilk iş k.dogumcuya gidip kontrol olmak İnşaAllah kist felan yoktur.
Korkma canım kötü bişey yoktur adet öncesi kistlerde bile olabiliyor o benim ara ara oluyordu

Busradanpaylasimlar Busradanpaylasimlar canım tebrikler :) adetin kaç gün geçmişti bayağı yüksek bi deger bu halbuki gebelik testi silikti seninki değil mi o degeri göre bayağı silikti şaşırdım
Teşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyu

Eklentiler

• IMG_5421.webp
    IMG_5421.webp
    6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X