- 19 Mart 2017
- 33
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.381
Canım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerimCanım burda 4 haftalık gebelik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerimCanım burda 4 haftalık gebelik var
değerin de güzel yüksek hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua edersinCanım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerim
anlarım ben bir bakışta :)) 29 benim 30 olmadan yapiyim dedim ama yetişmeyecek :) vardır zamanı bakalım...Nerden anladn genc olduğumu :) 25 yas benm evet ben daha yolun basndaym tabiki ama korkuyorm okudukca neler okudum burada ya yillarca bekleyenler falan.senin yasn kacki bide ben ilk başlarda hemen olacakms gibi zannettm ama arastrdkca öğrendim Rabbm isteyen hakeden herkese versn zor bi imtihan olur yoksa..
anlarım ben bir bakışta :)) 29 benim 30 olmadan yapiyim dedim ama yetişmeyecek :) vardır zamanı bakalım...
evet benim etrafımda da var öyle arkadaşlar ben haşimato hastasıyım o yüzden kafaya takıyorum nasip olur inşallah...Oy canm benm sende genc ah bu işler gerçekten Rabbim verecek mesela benm bi arkadaşım var 34 yaşında yeni evlendi 3 4 ay falan oldu ve hamile kizi olacak)
Hayırlı olsun cnm çok güzel bi değer kaç gün geçmişti adetinCanım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerim
evet benim etrafımda da var öyle arkadaşlar ben haşimato hastasıyım o yüzden kafaya takıyorum nasip olur inşallah...
Tebrikler canim insallah sagliklk sekilde kucaguna alirsinCanım kan tahlili yaptirdim 776,6 cikti beta hcg değerim
dua ediyorum biraz sabırsız biriyim galiba takılıp kalmamak gerek Allah sabır versin artık :))Evet canm hatırlıyorum söylemiştin ama bize umut etmek düşer Rabbime de umutlarimizi vermek insallah ona dua edip yaknlasmamizi istiyor..Bazen karamsarlık olsada
Be patlama ama adam yazik belim agrio dedi azicikla kaldiayyy evet cnm yaa senınkı dogru sız baya bır patlama yasarsınız
Korkma canım kötü bişey yoktur adet öncesi kistlerde bile olabiliyor o benim ara ara oluyorduKızlar idrar yolu enfeksiyonunda kokulu akıntı yanma vs olmaz mı..bende artık korkmaya basladım kasık agrıları bacaga vurunca kist vs yazıyo yada enfeksiyon..adet olunca ilk iş k.dogumcuya gidip kontrol olmak İnşaAllah kist felan yoktur.
Mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurumBe patlama ama adam yazik belim agrio dedi azicikla kaldi![]()
dua ediyorum biraz sabırsız biriyim galiba takılıp kalmamak gerek Allah sabır versin artık :))
Teşekkür ederm canim cok sağol:))Tebrikler canim insallah sagliklk sekilde kucaguna alirsin
canim adetim 3 gün gecikti o gece kan verdimHayırlı olsun cnm çok güzel bi değer kaç gün geçmişti adetin
İdrar testi yapmış miydin cnm hic çok sevindim senin adınacanim adetim 3 gün gecikti o gece kan verdim
Sagol canim ederim tabiki Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkese bol sabirversin inşallahdeğerin de güzel yüksek hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua edersin![]()
Evet dün 2 tane idrar tahlili yaptim öglen de cift cizgi cikmisti canimİdrar testi yapmış miydin cnm hic çok sevindim senin adına
Teşekkür ederim canım:)) adetim 3 gün gecikmişti. Yok benim ki belirgindi tekrar yüklüyprum şimdi canim buraya fotoyuBusradanpaylasimlar canım tebrikler :) adetin kaç gün geçmişti bayağı yüksek bi deger bu halbuki gebelik testi silikti seninki değil mi o degeri göre bayağı silikti şaşırdım