2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Csnım erken menepoz teşhisi konulan kadınların bi çoğu kullanmışlar ve üç dört ayda toparlamışlar bayağı geçen tv de izledim bi kadjn bağlandı bunu yaptım ve hsmile kaldım diyordu onada aynı teşhis konmuş
Yaaa oylemi bak bunuda ogrwnmis oldum kiste iyi geldigini biliyordumda buna bilmiyordum

Yarin bidaha test yap olurmu :-) bakalim bu sefer ne olacak var demi test daha
Ay bebiş var mı bilemiyorum sabah ilk idrarla şansımı denesem mi diyorum sonra dur kız yapma diyorum ay allahım kafayı yiyorum heralde gün yaklaştıkça sinirim sinirimi bozuyor yahu :) harbideliyim ben ya

Kız ben catlatma ignesi olduğum için köyü ben sadece siliklesme olacak mı diye yaptım bu testi ama bugün ki daha koyu sanki anlamadım olayı :KK43:
Ha yeni okudum canım unutmuşum ya benimde iğneden sonra koyuydu sonra silikleşmeye başladı onu koyulaştıranda iğne canım ovu testleriyle hamileliğini öğrenende var lh düşmüyor ya gebeyken e şimdi hcg var vücutta ondan koyu çıkıyor

Yaaa oylemi bak bunuda ogrwnmis oldum kiste iyi geldigini biliyordumda buna bilmiyordum
Östrojeni fsh ı düzenliyor fsh lh düzelince olay bitiyor zaten onlar yüksek olunca menepoz teşhisi konuyor ilkin onlara sonra amh bakılıyor on seneden fazladır kadın doğumculardayım neler gördüm neleer yapsa cidden çok işe yarıyor benimde fsh lh ı o ve agnucaston yan hayıt düzene bindirdi kiloda verdim çorap söküğü gibi geldi canım benimde fsh ona yakındı şuan 5.27 düşün yani

Bende bunu cozemiyirum yumurta catlayinca adetmi oluyoruz yoksa yumurta catlayinca hamilemi yumurta catlamazsa adet olmazmiyiz acaba
Benim anladığım yumurta bayan catlayıp sperm beyle sevgili olursa bebiş oluyor..egerki birbirlerinden elektrip alamayıp yola arkadas devam ederlerse adet oluyor:KK70::KK70::KK70:
Ay sen hamilesin ha benim arkadaşta öyleydi kadın pert oldu yat yat hasta olacam diye diye hamile kaldı yahu
Ayy agzından bal damlıyor..hiç umudum yok ama İnşaAllah öyledir..
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin namaz kıldım dua ettim hepimize:KK200:

Benim anladığım yumurta bayan catlayıp sperm beyle sevgili olursa bebiş oluyor..egerki birbirlerinden elektrip alamayıp yola arkadas devam ederlerse adet oluyor:KK70::KK70::KK70:

Ayy agzından bal damlıyor..hiç umudum yok ama İnşaAllah öyledir..
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin namaz kıldım dua ettim hepimize:KK200:
İnşallah canım benim amin. Allah kabul etsin

Östrojeni fsh ı düzenliyor fsh lh düzelince olay bitiyor zaten onlar yüksek olunca menepoz teşhisi konuyor ilkin onlara sonra amh bakılıyor on seneden fazladır kadın doğumculardayım neler gördüm neleer yapsa cidden çok işe yarıyor benimde fsh lh ı o ve agnucaston yan hayıt düzene bindirdi kiloda verdim çorap söküğü gibi geldi canım benimde fsh ona yakındı şuan 5.27 düşün yani
Neydi bu kur ne zaman yapilmasi gerekiyor yaz bana bende yapim bende 3gundur aclik grevindeyim horminlarim duzelsin diye yemiyorum :) soklama yaoiyirum

Back
X