2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benim anladığım yumurta bayan catlayıp sperm beyle sevgili olursa bebiş oluyor..egerki birbirlerinden elektrip alamayıp yola arkadas devam ederlerse adet oluyor:KK70::KK70::KK70:

Ayy agzından bal damlıyor..hiç umudum yok ama İnşaAllah öyledir..
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin namaz kıldım dua ettim hepimize:KK200:
Ya birbirlerine asik olsunlar ben okadar sevgi doluyum yumurtamda oyledir kesin esim dengesiz spermide dwngesiz bi turlu asik olamuyorlar

Neydi bu kur ne zaman yapilmasi gerekiyor yaz bana bende yapim bende 3gundur aclik grevindeyim horminlarim duzelsin diye yemiyorum :) soklama yaoiyirum
Canım ben 21 gün yaptım bir hafta ara verdim yine 21 gün yaptım testeredişli aslan pençesi olacak ama bi bardak suyu saf su olacak ama klorsuz yani kaynatıyorsun bi tutam içine atıp beş dakika kısık ateşte kaynatmaya devam ediyorsun sonra kağatıp on dakika daha demlemeye bırakıp bardağa alıyorsun ılınınca içiyorsun sabah akşam

Canım ben 21 gün yaptım bir hafta ara verdim yine 21 gün yaptım testeredişli aslan pençesi olacak ama bi bardak suyu saf su olacak ama klorsuz yani kaynatıyorsun bi tutam içine atıp beş dakika kısık ateşte kaynatmaya devam ediyorsun sonra kağatıp on dakika daha demlemeye bırakıp bardağa alıyorsun ılınınca içiyorsun sabah akşam
Adet bittikden sonrami yapim adetken mi

Amin canım cümlemizinkini İnşaAllah..
Yarın yap bakalım yine test ayy bi 25 olsa gecmiyo zaman bana 10 gün var:confused:
Yapacam canım ilk idrarla gün içinde yaptıklarım çıkmıyor sinirim bozuluyor sonra dua et benim içiin lütfen silikte olsa bi kaç saat geçmişte olsa çıksın ay umudum olsun yaa

Adet bittikden sonrami yapim adetken mi
adetin ikinci günü başladım canım 21 gün bir hafta ara sonra tekrar adet bi daha ikinci gün başladım bi daha 21 bu şekilde devam işte iki ay yapmak lazım düzelme varsa bırakılır yoksa aynı şekil devam hiç bişeyi olmayan kadınların bile erken menepoz riskini ortadan kaldırmak için senede bir kere yapması gerekiyormuş

Çoğu testin 10.günden sonra doğru sonuç verdiği söyleniyor yanılma payları az cnm bak sen de bence :) M miyaz
Ay inşallah canım ya dün 11.ci gündü canım ilk idrarla yaptım ama bi kaç saat sobra silik çıktı hatta atmıştım burayada onuncu günde aynı şekilde oldu bugün bakmadım yarın yine ilk idrarla bakayım bari

Bu neye iyi geliyor benim de fsh değerim 6,54 çıkmış yüksek galiba menopoz başlangıcı mı oluyor

Ha yeni okudum canım unutmuşum ya benimde iğneden sonra koyuydu sonra silikleşmeye başladı onu koyulaştıranda iğne canım ovu testleriyle hamileliğini öğrenende var lh düşmüyor ya gebeyken e şimdi hcg var vücutta ondan koyu çıkıyor
Biliyorum canım ben LH oranı düşmüştür biraz diye düşündüm ama var hala

Back
X