- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.541
Yok canım sekizden sonrası sıkıntı oluyor biraz fsh da iyi geliyor canımBu neye iyi geliyor benim de fsh değerim 6,54 çıkmış yüksek galiba menopoz başlangıcı mı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım sekizden sonrası sıkıntı oluyor biraz fsh da iyi geliyor canımBu neye iyi geliyor benim de fsh değerim 6,54 çıkmış yüksek galiba menopoz başlangıcı mı oluyor
Benimkide 5 bilmem neydiBu neye iyi geliyor benim de fsh değerim 6,54 çıkmış yüksek galiba menopoz başlangıcı mı oluyor
Yok kız düşmüyor kolay kolay hatta bende çekip atmıştım hala bayağı bi belirgindiBiliyorum canım ben LH oranı düşmüştür biraz diye düşündüm ama var hala
Bu hamileliğide kolaylaştırıyor yavrular tabi eğer hormonel sıkıntılardan kaynaklı olmuyorsa gebelik seninkide normalBenimkide 5 bilmem neydi
Yok canim kil donmesi cok sukur
İnşallah beklemez minigin canım. HoşgeldinMerhaba kızlar bende geldim bu ay Allah ın izniyle hamile kalacağımbenide eklermisinizi reglime 15 gün kaldı
yumurtlama dönemindeyim çalışmalarım devam ediyor bu ay hem reglin ertesi günü çalıştık geçen günde tam yumurtlama günümde yine çalıştık bir gün arayla devam edeceğiz.benim ikinci çocuğum olacak.
hepimizin gönlüne göre olsun.![]()
Benin kadin dogumda calisan bi musterim sadece pkola neydi ya ismi iste o yuksek oldugunda sadece engel demisti benimkide sinira yakinmisBu hamileliğide kolaylaştırıyor yavrular tabi eğer hormonel sıkıntılardan kaynaklı olmuyorsa gebelik seninkide normal
Sagol bitanemÇok geçmiş geçmiş olsun canım eşine
Ay yok canım ya tamam daha düşük olsa iyi olur tabi ama ona kadar menepoz saymıyorlar bile benim ona yakındı yumurtlayamıyordum düştü kendim adet görüyorum ilaçsız illaki can sıkacaklarBenin kadin dogumda calisan bi musterim sadece pkola neydi ya ismi iste o yuksek oldugunda sadece engel demisti benimkide sinira yakinmis
Kızlar ben hala senede bir yapıyorum üşenmeden yani yemekten iki saat sonra canlarBiz yapalim neye iyi gelirse gelsin sonucda biseylere iyi geliyomus ogrenmis olduk![]()
Ay zaten bi sikintin yok hamile kalirsin deseler rahatlayacazda iste hep bi sikinti yapiolar bizeAy yok canım ya tamam daha düşük olsa iyi olur tabi ama ona kadar menepoz saymıyorlar bile benim ona yakındı yumurtlayamıyordum düştü kendim adet görüyorum ilaçsız illaki can sıkacaklar
Bende yapacam adet olim oyle yapacam cnmKızlar ben hala senede bir yapıyorum üşenmeden yani yemekten iki saat sonra canlar
Kuzu lh fsh östrojen erken menepoz yumurtlayamama adet düzensizlikleri sancılı adetler ne dersen onda kullanılıyor zararsız bana güvenin ben pkoyum bana yaradıysa size hayli hayli faydalı olur yaniii
O hangi değer pkola ben de baskıyım sonuçlaraAy yok canım ya tamam daha düşük olsa iyi olur tabi ama ona kadar menepoz saymıyorlar bile benim ona yakındı yumurtlayamıyordum düştü kendim adet görüyorum ilaçsız illaki can sıkacaklar
Keske ben adet oldugumda soyleseydin yapardim hemenKuzu lh fsh östrojen erken menepoz yumurtlayamama adet düzensizlikleri sancılı adetler ne dersen onda kullanılıyor zararsız bana güvenin ben pkoyum bana yaradıysa size hayli hayli faydalı olur yaniii
Yap canım şifanın nerden geleceği belli olmaz ben hayıtla bunun sayesinde dkh dan kurtuldum tabi bide zayıflayarak oda çok etkili oldu ay civan perçemi var bide o çok acı ama kist misrt hiç biiey kalmıyorBende yapacam adet olim oyle yapacam cnm
Prolaktin miydi yaaa karistirdim isimleriO hangi değer pkola ben de baskıyım sonuçlara
Canım ben burda bi iki bitki adı verdim sanıyorum ki hatta yağmur içinde yazdım ama yoğunluktan görünmedi sanırım yağmur olmasa aklıma gelmezdi heralde ya kusura bakmaKeske ben adet oldugumda soyleseydin yapardim hemen