2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar bende geldim bu ay Allah ın izniyle hamile kalacağım:anneadayı: benide eklermisinizi reglime 15 gün kaldı
yumurtlama dönemindeyim çalışmalarım devam ediyor bu ay hem reglin ertesi günü çalıştık geçen günde tam yumurtlama günümde yine çalıştık bir gün arayla devam edeceğiz.benim ikinci çocuğum olacak.
hepimizin gönlüne göre olsun.:eğlence:
İnşallah beklemez minigin canım. Hoşgeldin

Bu hamileliğide kolaylaştırıyor yavrular tabi eğer hormonel sıkıntılardan kaynaklı olmuyorsa gebelik seninkide normal
Benin kadin dogumda calisan bi musterim sadece pkola neydi ya ismi iste o yuksek oldugunda sadece engel demisti benimkide sinira yakinmis

Benin kadin dogumda calisan bi musterim sadece pkola neydi ya ismi iste o yuksek oldugunda sadece engel demisti benimkide sinira yakinmis
Ay yok canım ya tamam daha düşük olsa iyi olur tabi ama ona kadar menepoz saymıyorlar bile benim ona yakındı yumurtlayamıyordum düştü kendim adet görüyorum ilaçsız illaki can sıkacaklar

Ay yok canım ya tamam daha düşük olsa iyi olur tabi ama ona kadar menepoz saymıyorlar bile benim ona yakındı yumurtlayamıyordum düştü kendim adet görüyorum ilaçsız illaki can sıkacaklar
Ay zaten bi sikintin yok hamile kalirsin deseler rahatlayacazda iste hep bi sikinti yapiolar bize

kür tarifi aldın ya miyaz dan diyorum neye iyi geliyor kimler yapmalı :)))

Ben yazarken cvp gelmiş hangi hormon için acaba bir araştırayayım :))

Birde aç tok Nasıl içilmeli o çay M miyaz
Kuzu lh fsh östrojen erken menepoz yumurtlayamama adet düzensizlikleri sancılı adetler ne dersen onda kullanılıyor zararsız bana güvenin ben pkoyum bana yaradıysa size hayli hayli faydalı olur yaniii

Kuzu lh fsh östrojen erken menepoz yumurtlayamama adet düzensizlikleri sancılı adetler ne dersen onda kullanılıyor zararsız bana güvenin ben pkoyum bana yaradıysa size hayli hayli faydalı olur yaniii
Keske ben adet oldugumda soyleseydin yapardim hemen

Back
X