2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Eklentiler

• CAM00052.webp
    CAM00052.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Bu ot canim ben 41 meryem suresi okuyup suya attim esimle beraber iciyoruz bakalim
Annemde galiba bu ottan bahsetti ama bide meyvesi varmış forumlarda öyle yazıyo.. Bende 41 defa meryem suresini hurmaya okuyup eşimle yemiştik ama o ay nasip olmadı

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-06-22-46-30.webp
    Screenshot_2017-03-06-22-46-30.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 19
kızlar okuyacağım diye şaşı oldum maşallah size :)
bugün saat 2 gb ovulasyon testi yaptım sonra lavabo biraz tozlu gözüktü gözüme cifledim neyse sonracııma yaptığımı unuttum testi.. daldım 2-3 dk.. güler misin ağlar mısın? bir döndüm ikinci çizgi silik.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sırtımdan aşağı ter boşaldı zaten soğan suyu sarsmıştı başım felaket döndü hamileyimm deyip durdum 3 kere sonra dank etti tabi.. salak kadın o gebelik değil ovulasyon testi dedim kendime önce ağladım sonra da salaklığıma dakikalarca güldüm :KK70::KK70::KK70:

bugün saat 2 gb ovulasyon testi yaptım sonra lavabo biraz tozlu gözüktü gözüme cifledim neyse sonracııma yaptığımı unuttum testi.. daldım 2-3 dk.. güler misin ağlar mısın? bir döndüm ikinci çizgi silik.. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sırtımdan aşağı ter boşaldı zaten soğan suyu sarsmıştı başım felaket döndü hamileyimm deyip durdum 3 kere sonra dank etti tabi.. salak kadın o gebelik değil ovulasyon testi dedim kendime önce ağladım sonra da salaklığıma dakikalarca güldüm :KK70::KK70::KK70:
Canim adetin ne zaman bari iyi herkesi arayip hamileyim demedin :-)

Oyyy kıyamam. İnşallah gebelik testinde böyle anlatacaksın. İki çizgi köyümü testte.

Canimsin daha 5aylik evliyim ben insanlara moral vermek beni mutlu ediyor zaten bayan kuaforu olunca kadinlarin duygularindanda anliyorum canim bide benden once yagmur arkadasimiz aklina gelsin olurmu ona doktorlar erken menopoz demisler... Allahim once yillarca olmayanlara sonra bana versin... ben asiri seviyorum cocuj ama nasip iste...
Canim merhaba daha 5 aylik evliymişsin hiç kafana bile takma zaten daha cok yeni yanlis anlama karistigim icin degil kendini yipratma diye diyorum. Rabbim gününü yazmistir canim zaten inşallah hayırlı bi zamanda bekledigin haberi alirsin canim en önemlisi stres o gidince zaten birden hersey oluyor ben bunu anladim

Back
X