- 15 Şubat 2017
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.761
Bugün yapmicam canım geçmesini beklicem :) geçerse yapcam ama ben günümde olurum bakalım hayırlısı :)Günaydın canım evde mi yapacaksın testi ilkin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yapmicam canım geçmesini beklicem :) geçerse yapcam ama ben günümde olurum bakalım hayırlısı :)Günaydın canım evde mi yapacaksın testi ilkin ?
Canım iğnenin etkisi tamamen geçti demekki bence 2-3 GUN sonra tekrarla eger gebelik varsa çizgi çıkabilir adet olmadığımız müddetçe umut vardırBenden yok canım silk çizgide bugün itirariyle kayıp maalesef erken diye umutlanayım diyorum ama bugün içimde garip bi hüzün var nedense![]()
Uyku sersemiydim galiba canim ondan bendede kafa gitmiakız beta değil ki ovulasyon diyorum ya Allah seni![]()
Aynen kuzum hayirli sabahlarFesatlık fenalık kendini beğenmişlik gördüğüm insanlara yüz vermem burnu kaf dağında sanki küçük dağları onlar yaratmışlar gibi takılan insanlarıda sevmem benden uzak varlıkları zarar nasılsa olmasınlar daha iyi yani değil mi canım
Iyiki doktora grmemissin kuzum ya doktor seni arastirmadimj bukadar kimyasal gebelik gecirmek normalmiymis bi araatirsanaGünaydın kızlar ya morelim çok bozuk adet oldum 6 gün gecikmeli adet oldum ve idrarda sılikte olsa çıkmıştı acaba yine kimyasal mi geçirdim(youlruldum artık ne yapicam hic bilmiyorum
Bu meryemanaeliotunun faydasi var galiba kiz vajinam acilio gibi agrio nasil anlatim ki yane degisik icten kasiniyor gibi ama anlatamiyorun eger hamile olursam bu ay onun sayesinde olacagina inaniyorumYaaa öyle mi bilmiyordum ben.. Annemede al dedim desene hiçbir faydası yok![]()
Ay canim benim insalalh iyi haberlerle gwlirsin kuzu, Allah yardimcin olsunKızlaar günaydın bugün benim için büyük gün bakalım hayırlısı olur inş :)
Kiz test yaptinmiiiBenden yok canım silk çizgide bugün itirariyle kayıp maalesef erken diye umutlanayım diyorum ama bugün içimde garip bi hüzün var nedense![]()
Sanada canım benimAynen kuzum hayirli sabahlar
Yaptım hiç bişey yok maalesef çok üzgünümKiz test yaptinmiii
At bakim fotosunuYaptım hiç bişey yok maalesef çok üzgünüm![]()
Karnım çok ağrıyor geçince bugün gitmeyi düşünüyorum ama gebelik olup düştüyse bile gözükür mu mi şimdi onu bilemedim yinede gidip durumu anlatıcam genetik isterler artık heralde çünkü hormonlarım filan temiz çıkmıştıIyik
Iyiki doktora grmemissin kuzum ya doktor seni arastirmadimj bukadar kimyasal gebelik gecirmek normalmiymis bi araatirsana
Bilmiyorum cnm gidicemSenin çıkmıştı ikinci çizgin ama ya bende üzüldüm şimdi sen adam akıllı bi doktora görünsene canım bunun sebebini bi araştırsınlar niye böyle oluyor ki yani var illak bi sebebi yani bak dün arkadaşta söyledi progestn adete bi hafta kl başlanıyormuş belki progesteronun düşük ondan oluyor tutunmuyor ne bileyim yan bi git bence
Yok canım bitti reglim.. tamam dediğin gibi yapayım..Canım şuan adetlimisin ne kadar günde bir sürüyor adetin 12. Günunden başlayarak hergun yap testi
Olsun canım benim sorun değil..Uyku sersemiydim galiba canim ondan bendede kafa gitmia
Aslında normali idrarda çıkmaması biz kendimizi kandırıyoruz sen ümit kesecek durumda değilsin bence kan testi yapmadan da kesmemelisin. Şimdi bundan 2-3 gün sonra tekrar çizginin belirmesi gerekiyor yada kan testi yaptırmalısın.Yaptım hiç bişey yok maalesef çok üzgünüm![]()
Kızlar bozmayın moralleri nolur.. bir gün gelecek o kuzular bize gelecek.. sabırlı olun nolur Yıpratmayın kendinizi hiç biriniz..![]()