2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Benden yok canım silk çizgide bugün itirariyle kayıp maalesef erken diye umutlanayım diyorum ama bugün içimde garip bi hüzün var nedense :KK43:
Canım iğnenin etkisi tamamen geçti demekki bence 2-3 GUN sonra tekrarla eger gebelik varsa çizgi çıkabilir adet olmadığımız müddetçe umut vardır

Fesatlık fenalık kendini beğenmişlik gördüğüm insanlara yüz vermem burnu kaf dağında sanki küçük dağları onlar yaratmışlar gibi takılan insanlarıda sevmem benden uzak varlıkları zarar nasılsa olmasınlar daha iyi yani değil mi canım
Aynen kuzum hayirli sabahlar

Iyik
Günaydın kızlar ya morelim çok bozuk adet oldum 6 gün gecikmeli adet oldum ve idrarda sılikte olsa çıkmıştı acaba yine kimyasal mi geçirdim :KK43:(youlruldum artık ne yapicam hic bilmiyorum
Iyiki doktora grmemissin kuzum ya doktor seni arastirmadimj bukadar kimyasal gebelik gecirmek normalmiymis bi araatirsana

Iyik

Iyiki doktora grmemissin kuzum ya doktor seni arastirmadimj bukadar kimyasal gebelik gecirmek normalmiymis bi araatirsana
Karnım çok ağrıyor geçince bugün gitmeyi düşünüyorum ama gebelik olup düştüyse bile gözükür mu mi şimdi onu bilemedim yinede gidip durumu anlatıcam genetik isterler artık heralde çünkü hormonlarım filan temiz çıkmıştı

Senin çıkmıştı ikinci çizgin ama ya bende üzüldüm şimdi sen adam akıllı bi doktora görünsene canım bunun sebebini bi araştırsınlar niye böyle oluyor ki yani var illak bi sebebi yani bak dün arkadaşta söyledi progestn adete bi hafta kl başlanıyormuş belki progesteronun düşük ondan oluyor tutunmuyor ne bileyim yan bi git bence
Bilmiyorum cnm gidicem :((Canım çok sıkkın o kadar alıştık ki agliyamiyorim bile hep aynı ...

Yaptım hiç bişey yok maalesef çok üzgünüm :KK43:
Aslında normali idrarda çıkmaması biz kendimizi kandırıyoruz sen ümit kesecek durumda değilsin bence kan testi yapmadan da kesmemelisin. Şimdi bundan 2-3 gün sonra tekrar çizginin belirmesi gerekiyor yada kan testi yaptırmalısın.

Back
X