2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

1,5 yıllık cnm bizde bir sene oldu korunmayı bırakalı olmuyor bakalım tedavideyim inş en kısa zamanda Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eder..[/QUOTE
Amin cnm çok zor bu surecelr rabbim kimsenin karnını kucagini boş birakmasin bana çok koydu çok duygusallastim su 3 gundur stres bi yandan korku acı bi yandan yaşadıklarım gorduklerim zor yanı su acıya degse bari

Kızlar bende listeyi aldım okumaya devam edecem okuduklarımı yazacam canım sıkkın biraz çok bi odaklanamıyorum yarına yada akşama bitiririm allahın izniyle biraz kafamı toplayayımda başlarım

Varmış valal cnm çok canım yandı ağladım bağırdım ama bitti çok şükür kanamam çok oldu sonuclar çıkmadı daha yarın öğleden sonra alicam
çok geçmiş olsun cnm sevinçli haberler ile bu acıları unutursun inşallah.. Allah herkesin çabalarını görür dualarımızı kabul eder inşallahh

G Gamze_52 sevcanvildo sevcanvildo üst kat komşum yüzünden canlarım bu eve taşındığımdan bu yanı arkamdan dedikodu çevirip duruyor haksız yere ve saçma sapan sebeplerden yani duyan bi tarafıyla güler ben büyük diyip sabır çekiyırum komşuluk hakkı var diyorum boşver diyorum dün kulaklarımla duykum kuzenimde yanımdaydı o şahit çıktım düzgün bi şekilde uyardım girdim içeri bugün yine sabah dışarı çıktım bailadı yetmiyor bide beddua çekiyor çok bi haklı gibi dedim o kime nasip olur hiç belli olmaz sen çek haksız yere devam dök günahlarımıda al üzerine hadi allah daha versin sana

1. rukiye67 rukiye67
2.gun P pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3. burciss burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. N Nazo-58 (nazan) - sweetdreams1985 sweetdreams1985 (duygu)
5. sevcanvildo sevcanvildo (sevcan) - G Gamze_52
6. SS2007 SS2007 (sinem) - ardemir ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8. ebru19 ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin
Allah razı olsun canım yüreğine sağlık allah bebeğini sana bağışlasın sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

Back
X