- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.601
rahmi temızlıyor cnm netden ıbrahım saracoglu sogan kuru yaz ayrıntılı bakarsınSoğan suyu ne yapıyor ki :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahmi temızlıyor cnm netden ıbrahım saracoglu sogan kuru yaz ayrıntılı bakarsınSoğan suyu ne yapıyor ki :))
İNSALLAH CANIM :*Al benden de o kadar cnm burası rahatlatıyor beni bizde seni seviyoruz :)inşallah güzel haberler alıcaz muck
Hımm tamam cnmrahmi temızlıyor cnm netden ıbrahım saracoglu sogan kuru yaz ayrıntılı bakarsın
AYNEN CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN :))bu sefer yapıcam deli gibi içicem tiksinmiyorum sıcakken bakalım nolcak ya en fazla vitamin alırız bişey olmazsa millet bahar giribinde.
Varmış valal cnm çok canım yandı ağladım bağırdım ama bitti çok şükür kanamam çok oldu sonuclar çıkmadı daha yarın öğleden sonra alicamgeçmiş olsun cnm korktugun kadar varmıymıs sonuc cıktımı
Yaaa çok mi ağrıdıVarmış valal cnm çok canım yandı ağladım bağırdım ama bitti çok şükür kanamam çok oldu sonuclar çıkmadı daha yarın öğleden sonra alicam
Can yakıcı be cnm nerede ağrı varsa canın oradaa ya çok canım acidi ağrılı bi işlem bi ara nefesim kesilir gibi oldu ama bitti çok şükür kısa işlem ama işteGeçmiş olsun canımnasıldı
hayırlı haberler alırsın ıns cnm gectı gıttı artıkVarmış valal cnm çok canım yandı ağladım bağırdım ama bitti çok şükür kanamam çok oldu sonuclar çıkmadı daha yarın öğleden sonra alicam
5dk ka surmuyo bile de içine doğumda kullanılan aletler gibi bisiler yerleştiriyorlar ilacı salarken co agrin oluyor kramp seklinde yNi ilacın gittiğini hissediyorsun dim bide bunyeden bünyeye farkli benim cildim çok hassasYaaa çok mi ağrıdıgeçmiş olsun cnm.inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç dakka sürüyor
İnşallah canım yattigim gibi doktor gelene kadar ağladım o kadar zor ki o an çok dua ettim rabbim acının karşılığını göstersin diye rabbim büyükhayırlı haberler alırsın ıns cnm gectı gıttı artık
Acidimi nail gectiKızlar hsg yi cektirdim bugün sonunda
bebisdir cnmbende baslıycam ıns temızlesın bı heryerı...
bacaklarım karnımın altı ve kasıklarım agrıyor..adete 8 gun var..ya üşüttüm yada bebişim geld inş
İnşallah canım yattigim gibi doktor gelene kadar ağladım o kadar zor ki o an çok dua ettim rabbim acının karşılığını göstersin diye rabbim büyük
canım ben hsg ye apranax fort içerek girdim kafam bi dünya idi adet sancısı orta düzeyde sonra çekilip işlem birince ağrı hemen kesildi. miyom varmı sende?Can yakıcı be cnm nerede ağrı varsa canın oradaa ya çok canım acidi ağrılı bi işlem bi ara nefesim kesilir gibi oldu ama bitti çok şükür kısa işlem ama işte
Valla şuan belirli bi durum yok 2yildir evliyim hiç korunmadik deyince tedaviye başlayınca şart olan bisiay amin cnm ya bende korkuyorum ondan çektir derse doktor diye..
biraz bilgisizim hsg konusunda hangi durumda zorunlu oluyor..
Valla şuan belirli bi durum yok 2yildir evliyim hiç korunmadik deyince tedaviye başlayınca şart olan bisi
Amin canım yüreğine sağlık
Yok galiba canım allahtan muyane etti bende dolorex içtim doktorum a kalsa ilaç iç demiyordu ben sordum ağrı kesici içim mi diye iç dedi Allah tan icmisim yoksa daha fazla olurdu yine sağ yumurtalığım çok AĞRIDI oturamadim bile bi zaman kalkamadim basım döndü rahatlayinca kalk dedi kalktigim gibi bacaklarima doğru kan aktı çok korktum ama normal bi durummuş altimda ki hasta bezi bile berbatti Allah çekilecek olana yardım etsin sonuçta kadının en hassas organı içine yüksek basınçta ilaç veriliyor zor yanıcanım ben hsg ye apranax fort içerek girdim kafam bi dünya idi adet sancısı orta düzeyde sonra çekilip işlem birince ağrı hemen kesildi. miyom varmı sende?