2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Haksız mıyım ama canım bak haksız olduğum yerde cidden kabul ediyorum ben haksızlığımı ama haklı olanı düşmanım olsa savunurum sonuna kadar ama haksız olanı haksızlık yapanı babamın çocuğu olsa durmam arkasında bunlar ne komşu hakkı biliyorlar ne allah korkusu var üzerlerinde olsa iftirayla görmedikleri şeylerle gelip günah almazlar yaşından başından da utanmıyor bide bide saygı bekliyor çok hakediyormuş gibi seni allaha havele etmişim diyor sen allah korkusu bilsen allah bilsen bu denli dedikoducu iftiracı olur musun bu kadar pislik akar mı üzerinden ya allah görüyor dedim kim haksızsa ona sorsun sen yağ gibi çık üzerine ben senle bir mi olacam dedim utanmaz bi kadın kız benim halamın evi inanki ben ev sahibi gibi takılmıyorum bak o dış kapının mandalı kendini ev sahibi sanıyor yani allaha havale rabbim sorsun hakkımı helal etmiyorum
Bosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan var

Bosver kuzun haklisin ama takmaman lazim ne guzel Allahada havale etmissin canim bizim komsumus iftirayla apartmanda karikocayi bosandirdi cok cirkef insan var
Hep diyorum canım rabbim benim için kim ne istiyor ne düşünüyorsa rabbim benden önce bin mislini ona versin iyi yada kötü evet kötü insan çok allah kötülere fırsat vermesin bunun bide ötek tarafı var burası meydan bakalım orda ne yapacak bunları yapan hekeki şu yuva yıkanlar ve kul hakkı yiyenler maddi manevi farketmez

Hep diyorum canım rabbim benim için kim ne istiyor ne düşünüyorsa rabbim benden önce bin mislini ona versin iyi yada kötü evet kötü insan çok allah kötülere fırsat vermesin bunun bide ötek tarafı var burası meydan bakalım orda ne yapacak bunları yapan hekeki şu yuva yıkanlar ve kul hakkı yiyenler maddi manevi farketmez
Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar

Ay aynen kiz kadin yeni dogum yapmisti yazik bosandirdi onlari sonra barismislar tekrar nikah kiymislar ama baska yere tasindilar
O değilde ben saçma sapan ünsanlara bu kadar çok takılmam normalde farkettim de iki gündür bu kadını parçalayacak kadar takıntı ve sinir yaptım neden acaba agrasifim kompleksliyim :)

İnşallah kuzum benim rabbim cümlemizi kötü niyetli insanlardan sakınsın cümlemizinde gönlüne göre versin vee bide sinir mi yapıyor kız abooo bunlar daha içerdeyken annelerini agrasif mi ediyorlar bak sen fındıklara ya
Ay insallah olsunda agresif ol abla

Eklentiler

• 2017-03-23-19-14-06.webp
    2017-03-23-19-14-06.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
Back
X