2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ne yükü canım
Sorma canım yaa benim kız dün ayağına zımba teli girmiş.hikaye kitaplarına bakıyordu, sanırım ordan düştü.aslında pek bişey olmadı da aklına geldikçe yürüyemiyor hanım, kucağıma gelmek falan istiyor, nazlanıyor bende itiraz etmiyorum, taşıdım valla dün baya bi gezdi öyle.bugünde pazar ve market alışverişi derken benden iyice ümit kesildi

Sorma canım yaa benim kız dün ayağına zımba teli girmiş.hikaye kitaplarına bakıyordu, sanırım ordan düştü.aslında pek bişey olmadı da aklına geldikçe yürüyemiyor hanım, kucağıma gelmek falan istiyor, nazlanıyor bende itiraz etmiyorum, taşıdım valla dün baya bi gezdi öyle.bugünde pazar ve market alışverişi derken benden iyice ümit kesildi
Çok geçmiş olsun canım kizcene

Ben H astalandim bugün kızlar yerleşme kanamasi falan mi acaba dedim 3 gün gecikmeli oldu çünkü ama değil bayağı var kanamam yani adet oldum bide benim kolay kolay karnım agrimazdi bugün karnım ve belim cok agriyoo:mad::mad:
Kiyamam hep bir ümidin vardı çok normal Rabbimin nasıp etmediginde de bir hayır var canım. Üzülme desem üzüleceksin ama umudunu koru seninde bebeğin olacak Allah'ın izniyle

Oyy kıyamam ben ona benim yeğenimde öyle kız nazlılar bunlar annesi yaa allah bağışlasın acılarını göstermesin ya rabbim cemi cümlesinin evlatlarını sevdiklerinin esirgesin korusun inşallah

Allah kabul eylesin bende tehlike var onun icin ne olur kalpden dua yaparmisin
Amin. Ben herkese kalpten ediyorum canım rahat ol sen burda kim varsa canı gönülden ilkin diliyorum istiyorum rabbimden kabul edip etmemek ona kalmış tabi inşalşah eder sonra ismine niyet edip okumaya başlıyorum

Allah razi olsun abla bende seninkini ve P pastadelisi sakine arkadasimnkini okudm diğerlerini bugun okuyamadm insallah yarn okurm güzel huzur dolu bi dua oldu bu
Allah cümlemizden razı olsun inşallah. evet bencede öyle rabbim vesile etsin okuduğumuz güzel ismi şerifinin yüzü suyu hürmetine göndersin bebişlerimizi inşallah

:anne:
Oyy kıyamam ben ona benim yeğenimde öyle kız nazlılar bunlar annesi yaa allah bağışlasın acılarını göstermesin ya rabbim cemi cümlesinin evlatlarını sevdiklerinin esirgesin korusun inşallah
Saol canım,Allah razı olsun.evet biraz fazla nazlı. Koşup oynarken bişey yokta. Arada bi giriyor ağrı. Onda da kucakta geziyoruz

Evet ablacim bu sabah oldum yaa malesef
Üzme kendini canım tabi ister istemez takılıyor insan üzülüyor biliyorum ama belki hayırlı değildi nisanda hayırlısını verir inşallah rabbim sen iyi ol sitres yapma nisanda gelsin bebişler şişsin göbişler inşallah buda slogan gibi oldu biraz ama umudunu yitirme bu ay olmadı daha güzelini sıhhatlisini nasip etsin rabbim önümüzdeki aya bu üzüntünü unutturup silip atsın

Back
X