2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

1. @rukiye67
2.gun @pastadelisi (sakine)- M miyaz (sevgul)
3. @burciss (burcu)- @Deli_manyanagihan
4. @Nazo-58 (nazan) - sweetdreams1985 sweetdreams1985 (duygu)
5. sevcanvildo sevcanvildo (sevcan) - @Gamze_52
6. @SS2007 (sinem) - @ardemir (arzu)
7. Y yumyumyumiyum (burcu )- @melindaaa01(ilkay)
8. @ebru19 Bende yapdim Sevcan can hepsi icin El Varis okudum 707 kere Amin Allah kabul eylesin

Allah razı olsun canım Rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah..

Yok galiba canım allahtan muyane etti bende dolorex içtim doktorum a kalsa ilaç iç demiyordu ben sordum ağrı kesici içim mi diye iç dedi Allah tan icmisim yoksa daha fazla olurdu yine sağ yumurtalığım çok AĞRIDI oturamadim bile bi zaman kalkamadim basım döndü rahatlayinca kalk dedi kalktigim gibi bacaklarima doğru kan aktı çok korktum ama normal bi durummuş altimda ki hasta bezi bile berbatti Allah çekilecek olana yardım etsin sonuçta kadının en hassas organı içine yüksek basınçta ilaç veriliyor zor yanı
banada tampon yapmıştı tamponla en fazla 1.5 gün kanama oldu bitti.bittikten sonra ağrım olmadı da beni de muayene ederken dr lar çok bastırıyorlar.bir tane doğursam daha mı kolay muayene olurdu acaba?

M miyaz kızlar merhaba az önce dayanamadım yine test yaptım iğnenin 10. Günü bu beta hormonu be kadar zor atılıyor kandan daha çift çizgi çıkıyo M miyaz seninkide 10. Günde yapar yapmaz böyle çıkmış mıydı?? Umutlanmamalı mıyım :KK43:
Canım çıktı maalesef benimde 12.ci güne kadardı yanlış hatırlamıyorsam

M miyaz kızlar merhaba az önce dayanamadım yine test yaptım iğnenin 10. Günü bu beta hormonu be kadar zor atılıyor kandan daha çift çizgi çıkıyo M miyaz seninkide 10. Günde yapar yapmaz böyle çıkmış mıydı?? Umutlanmamalı mıyım :KK43:
Arkadaşlar az önce testi paylaşmayı unutmuşum :( şimdi gönderiyorum iğnenin 10. Gunu M miyaz canım seninkinde testi yapar yapmaz çıktı mı yoksa aradan bi süre geçince mi çıktı??

Eklentiler

• DSC_4238.webp
    DSC_4238.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 32
Selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalarımız olsun..Rabbim bu güzel gün yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin..
İsteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
bende bugün gidicem doktora bakalım tedaviye nasıl devam edecek..
A.selam canım inşallah.

Arkadaşlar az önce testi paylaşmayı unutmuşum :KK43: şimdi gönderiyorum iğnenin 10. Gunu M miyaz canım seninkinde testi yapar yapmaz çıktı mı yoksa aradan bi süre geçince mi çıktı??
Canım benim ilk haftada bile beş on dakika geçmeden çıkmadı son yaptıklarım bi kaç saat sonra çıktı

Back
X