2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Allah razı olsun senden.. sende ektiğini biçeceksin unutmayalım herkes kalbinin ekmeğini yer :KK68:
Allah cümlemizden razı olsun başkasının acısına mutlu olacak bi insan değilim yaptuklsrı onun ayıbı olsun allah görüyor nasılsa en iyisini o bilir boşver zaten dahada ne derse umuruma gelmez allaha havale ettim cevap bile vermem ama rabbim yine onun haksızlığını çocuklsrından değil ondan çıkarsın

Allah cümlemizden razı olsun başkasının acısına mutlu olacak bi insan değilim yaptuklsrı onun ayıbı olsun allah görüyor nasılsa en iyisini o bilir boşver zaten dahada ne derse umuruma gelmez allaha havale ettim cevap bile vermem ama rabbim yine onun haksızlığını çocuklsrından değil ondan çıkarsın
:KK9::KK9::KK9::KK9:
işte örnek anne!

Selam kızlar naber napıosunuz 25 Martı bekleyenler var mı belirti... M miyaz benim karnım alt tarafında hareketlilik başladı.. Zaten bu ay yumurtlama günümü değerlendirememiştik.. Umut işte belki diye bekliyorum yine de..Ben de pazartesiye kadar olmazsam direkt kan tahlili vermeyi düşünüyorum kesin net idrar doğru mu yanlış düşünmektense....

Selam kızlar naber napıosunuz 25 Martı bekleyenler var mı belirti... M miyaz benim karnım alt tarafında hareketlilik başladı.. Zaten bu ay yumurtlama günümü değerlendirememiştik.. Umut işte belki diye bekliyorum yine de..Ben de pazartesiye kadar olmazsam direkt kan tahlili vermeyi düşünüyorum kesin net idrar doğru mu yanlış düşünmektense....
Benimde kasığımda ağrı var csnım ama adet öncesi olan baş ağrım falan yok olmayız inşallah canım

:-):-):-):-)
canım benim 2 ay öncesine kadar bende öyleydim.. şükür düzeldi gibi..
şimdi 32den hesap edersek şayet 15. günden itibaren test yapmaya başlamalısın senin belirsiz olduğu için 12 den başlaman taraftarıyım naçizane

Bişey sorcam arzucm sonuçta yumurtlama tarihleri belli olmuyoya yani bilemedigimiz icin adettn snra surekli bakmak daha iyi olmaz mi ki belki de o klasik hesaplanan yumurtlama döneminden daha once yada snra yumurtluyoruzdur

burcucum napalım iyiyiz çok şükür.. gün test beta lh hcg derken günler geçiyor işte :-)
şükür elhamdülillah.. sen nasılsın? az evvel bir arkadaşa daha söyledim aşırı beklentiye girmeden beklemek lazım diye olursa dev seviniriz olmazsa çok üzülmeden önümüzdeki ayı bekleriz :KK5:

Bişey sorcam arzucm sonuçta yumurtlama tarihleri belli olmuyoya yani bilemedigimiz icin adettn snra surekli bakmak daha iyi olmaz mi ki belki de o klasik hesaplanan yumurtlama döneminden daha once yada snra yumurtluyoruzdur
bak şimdi nagihancım bu verilen günler normal yolla günü gününe adet olanlar için.. bizler gibi düzensiz veya doğal rutini etkileyecek ottur çaydır soğandır bunları yapan kadınlar kesinlikle sürekli yapmalı ben reglim bittikten 2 gün sonra başladım düşün artık :KK66:

burcucum napalım iyiyiz çok şükür.. gün test beta lh hcg derken günler geçiyor işte :-)
şükür elhamdülillah.. sen nasılsın? az evvel bir arkadaşa daha söyledim aşırı beklentiye girmeden beklemek lazım diye olursa dev seviniriz olmazsa çok üzülmeden önümüzdeki ayı bekleriz :KK5:
ben de iyiyim cnm iş güç geçiyor işte vakit... Aynen her ay öyle çok büyük beklentim yok her zaman her türlü şaşırırım yanii :) ovulasyon bile sipariş verdim dün geldi önümüzdeki ay için..Yapmaya başlayınca sorarım size artık :KK15: Daha önce hiç kullanmadım çünkü

Merhaba kızlar bende tedavi görüyorum bu ay regl yeni bitti artık tedavi sürecim başladı. Belkide önümüzdeki günlerde bende mutlu haberler paylaşırım sizlerle. Pco tedavisi gören var mı?

Back
X