• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Dun gece ve bugun varya o kadar cok uzgunum ki ilk defa cocuk yapmak cok mu onemli diye dusundum. Ya cocuk dogunca bakamazsam diye endiselendim.

Dun gece ve bugun varya o kadar cok uzgunum ki ilk defa cocuk yapmak cok mu onemli diye dusundum. Ya cocuk dogunca bakamazsam diye endiselendim.
Çok sağlıklı bi düşünce degil ancak sana özgü de değil herkes her yaşanan da bu tip sorgulamalar yapabilir
Biz kul olarak basta ben
Neden olmuyor fikrinin altinda neden ben başaramadım fikrini yerlestiriyoruz
Oysa Allah zulcelal kudretin kendi elinde olduğunu iliklerimize kadar hissetiriyor
Simdi;
كن emrini verdiğinde herşeyin mümkün olacağını düşün ve rahatla

Çok sağlıklı bi düşünce degil ancak sana özgü de değil herkes her yaşanan da bu tip sorgulamalar yapabilir
Biz kul olarak basta ben
Neden olmuyor fikrinin altinda neden ben başaramadım fikrini yerlestiriyoruz
Oysa Allah zulcelal kudretin kendi elinde olduğunu iliklerimize kadar hissetiriyor
Simdi;
كن emrini verdiğinde herşeyin mümkün olacağını düşün ve rahatla

Neden olmuyor diye degildi uzgunlugum. Dun esimin patronunun evine gittim orda kizi da vardi 24 yasinda ve ikinci cocuguna hamile. Bana dedi ki cocuklara dua ogretmeyin okulda. Neden dedim? Benim cocugumun zihnini oyle seylerle doldurmayin. Bi insan akliyla da Allah i bulabilir dedi. Sen bana su var bu var aciklamalarla gelirsen sana hoca derim dedi (beni kasdetmedi). Nasi yani sen oldugunde arkandan bi Fatiha okuyacak evladin olsun istemez misin dedim. Duaya ihtiyacim yok. Namazima Allah in ihtiyaci yok dedi. Senin ihtiyacin var namaza dedim. Ben boyle bi ihtiyac duymuyorm dedi. Birakin cocuk istedigi dini secsin dedi. Cocuk diyosun dedim aen musluman degil misin? Kendi adima bende esimde muslumaniz ve cocugum musluman olsun isterim ve o aekilde yetistirirm dedim. Bana hristiyanlikta da Tanri oldugunu ve Deizm diye bi inanistan bahsetti. Sok gecirdim. O kadar dondum kaldim ki ordan ayrildigimda esime anlattim ve oturup agladim. Gercekten cocuk yapmaninda bir marifet olmadigina karar verdim. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin gercektwn

Selam herkese kizlar bana hic yardimci olmadiniz kirildim cok ben sizden qrip olmamak icin ne yapa bilirim bide bogaz agrisi icin bebeyede bisey olmasin ne yapabilirim diye sormusdum ama kimse cevaplamadi uzuldum ben

Selam herkese kizlar bana hic yardimci olmadiniz kirildim cok ben sizden qrip olmamak icin ne yapa bilirim bide bogaz agrisi icin bebeyede bisey olmasin ne yapabilirim diye sormusdum ama kimse cevaplamadi uzuldum ben
Walla kuzun bilmiyorumki ne kullansan iyi gelir opuyorum seni cok yorgunum kbkma kimseyle konusamiyirum

Canım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersen

Canım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersen

Aynen bu dediginede katiliyorm abla Allah korusn insan birsey diyemiyor.

Evet canim. Dun beyaz ve pembemsi akinti geldi bugun sabahta adet oldum. Ama karnim cok sis ve sancili geciyor. Sanki zirla adet oluyomusm gbi. Sogan kuru yaptm acaba ondan mi diye dusunuyorm.

Olsun canm benm cann saolsun uzulme lütfen. Sogan kurundenmi bilmiyorm ama belki usutmussen agrili olabilir.

Evet canim. Dun beyaz ve pembemsi akinti geldi bugun sabahta adet oldum. Ama karnim cok sis ve sancili geciyor. Sanki zirla adet oluyomusm gbi. Sogan kuru yaptm acaba ondan mi diye dusunuyorm.

Olsun canm benm cann saolsun uzulme lütfen. Sogan kurundenmi bilmiyorm ama belki usutmussen agrili olabilir.

Back
X