- Konu Sahibi sevcanvildo
- #12.201
Amin canım allah cümlemizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin bizi evlat hasretiyle sınamasın inşallahKesinlikle katılıyorum her söylediğine canım Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım allah cümlemizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin bizi evlat hasretiyle sınamasın inşallahKesinlikle katılıyorum her söylediğine canım Allah kabul etsin
Çok sağlıklı bi düşünce degil ancak sana özgü de değil herkes her yaşanan da bu tip sorgulamalar yapabilirDun gece ve bugun varya o kadar cok uzgunum ki ilk defa cocuk yapmak cok mu onemli diye dusundum. Ya cocuk dogunca bakamazsam diye endiselendim.
Amin cnm.benim insallajAmin canım allah cümlemizin dualarını kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin bizi evlat hasretiyle sınamasın inşallah
Çok sağlıklı bi düşünce degil ancak sana özgü de değil herkes her yaşanan da bu tip sorgulamalar yapabilir
Biz kul olarak basta ben
Neden olmuyor fikrinin altinda neden ben başaramadım fikrini yerlestiriyoruz
Oysa Allah zulcelal kudretin kendi elinde olduğunu iliklerimize kadar hissetiriyor
Simdi;
كن emrini verdiğinde herşeyin mümkün olacağını düşün ve rahatla
Allah cümlemizden razı olsun canım inanki ben dua ederken sizleride çıkarmıyorum aradan hepimize istiyorum
Aynen canım kız bende çok aşırı gaz var üç gündür ya sancıdan kıvrandırıyor yaniAblacm inanki bnde oyle.yalnz olmadigimi benm gibi sizlernde oldgunu gorunce dualarda es gecemiyorm sizleride
Walla kuzun bilmiyorumki ne kullansan iyi gelir opuyorum seni cok yorgunum kbkma kimseyle konusamiyirumSelam herkese kizlar bana hic yardimci olmadiniz kirildim cok ben sizden qrip olmamak icin ne yapa bilirim bide bogaz agrisi icin bebeyede bisey olmasin ne yapabilirim diye sormusdum ama kimse cevaplamadi uzuldum ben
Salam canim cok sagol kendine iyi bak tamam yorulma konusuruz sonra bende opuyorumWalla kuzun bilmiyorumki ne kullansan iyi gelir opuyorum seni cok yorgunum kbkma kimseyle konusamiyirum
Canım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersenSelam herkese kizlar bana hic yardimci olmadiniz kirildim cok ben sizden qrip olmamak icin ne yapa bilirim bide bogaz agrisi icin bebeyede bisey olmasin ne yapabilirim diye sormusdum ama kimse cevaplamadi uzuldum ben
Aynen canım kız bende çok aşırı gaz var üç gündür ya sancıdan kıvrandırıyor yani
Aynen canım kız bende çok aşırı gaz var üç gündür ya sancıdan kıvrandırıyor yani
Canım mesajlar bazen o kadar yoğun oluyor ki göremeyebiliyoruz senlik bişey değil yani gözden kaçabiliyor kasten yapılan bişey yok soruna gelince ben kendi adıma bişey diyemem hamilesin bişey öneririm allah korusun bebeğe bi zararı mararı olur risk alma doktora git bi istersen
Kız 23 derece sıcakta ben evde soba yakıyorum eşim diyor ayakların kışın bile bu kadar soğuk olmamştı senin çok üşüyorum evde ya inşallah iyiye alamettir bu kuzuAbla sicak tut kndini bari az kaldi belli olmasina
Evet korkar insan yani hamile sonuçta en iyisini bi doktor bilir ancak kuzuAynen bu dediginede katiliyorm abla Allah korusn insan birsey diyemiyor.
Evet canim. Dun beyaz ve pembemsi akinti geldi bugun sabahta adet oldum. Ama karnim cok sis ve sancili geciyor. Sanki zirla adet oluyomusm gbi. Sogan kuru yaptm acaba ondan mi diye dusunuyorm.
Evet canim. Dun beyaz ve pembemsi akinti geldi bugun sabahta adet oldum. Ama karnim cok sis ve sancili geciyor. Sanki zirla adet oluyomusm gbi. Sogan kuru yaptm acaba ondan mi diye dusunuyorm.
ağrıyorAbla sicak tut kndini bari az kaldi belli olmasina
Kız 23 derece sıcakta ben evde soba yakıyorum eşim diyor ayakların kışın bile bu kadar soğuk olmamştı senin çok üşüyorum evde ya inşallah iyiye alamettir bu kuzu