• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Lh kuzu ovulasyon adwte üç kala böyleydi dün akşam yaptım
benim 3 gün kala yaptığım da koyuydu baya..önceki gün yaptığım silikti 4gün kala... ümitlendirdi beni ovu yapmayacağım adet öncesi... saatinde adet oldum artık gününü aştım saatinde oluyorum :))) inşallah senin öyle olmaz canım... benim belirtimde yoktu...

benim 3 gün kala yaptığım da koyuydu baya..önceki gün yaptığım silikti 4gün kala... ümitlendirdi beni ovu yapmayacağım adet öncesi... saatinde adet oldum artık gününü aştım saatinde oluyorum :))) inşallah senin öyle olmaz canım... benim belirtimde yoktu...
Canım benim dört gün falan önce lekwlenmem oluyor iki gün oldu oda yok inşallah olmaz canım normalde silik çıkıyor benimki hatta hiç çıkmıyor

Canım benim dört gün falan önce lekwlenmem oluyor iki gün oldu oda yok inşallah olmaz canım normalde silik çıkıyor benimki hatta hiç çıkmıyor
anladım cnm ben ilk kez bakmıştım son yaptığım ilk çizgiye çok yakın koyuluktaydı...benim bazen leke oluyor bazen pat diye geliyor keyfine bağlı ama geliyor işte :)) hayırlısı cnm dualarım seninle gerçekten... soğan kürü mü incir-havuç kürü mü yapsam bu ay çok kararsız kaldım

tamam canım soğan kürüne ne zaman başlayacağım adetim bitince mi? incir kürüyle ikisi aynı anda olmuyor yani.. gastrit de var soğan kürü mideye dokunuyor mu nasıl
Benim dokunmadı canım bende de var yemekten iki saat sonra iç o zaman adet bitecek iki gün sonra başlayacaksın 15 gün bu ay soğan kürü önümüzdeki ayda incir kürü yapacan iki kür bi arada yapılmıyor kuzu

anladım cnm ben ilk kez bakmıştım son yaptığım ilk çizgiye çok yakın koyuluktaydı...benim bazen leke oluyor bazen pat diye geliyor keyfine bağlı ama geliyor işte :)) hayırlısı cnm dualarım seninle gerçekten... soğan kürü mü incir-havuç kürü mü yapsam bu ay çok kararsız kaldım
Aşkım hangi kürü yaparsan yap evvela soğan yapacaksın oda iyi yapıp ilk aydan hamile kalanlar bile var

kızlar eşim gitti 3 ay bebek işi ertelendi benim bu ay olduysa oldu :KK43: bat a 5 günüm var belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum üstelik eşim gitti diye moralim çok bozuk yeni evliyiz biz ilk ayrılığımız
Kuzum benim ki genelde gidiyor ilk ayımızda gitti alıştım artık rabbim can sağlığı versin sana bir tavsiyem olacak naçizane bat a 5 gün var önemli günler stresden uzak dur bebek Yok gibi düşün bırak kendini ağrılarına odaklanma olur mu

Back
X