- Konu Sahibi sevcanvildo
- #12.541
Lh kuzu ovulasyon adwte üç kala böyleydi dün akşam yaptımbu ne testi canım ovu lh mı hcg mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lh kuzu ovulasyon adwte üç kala böyleydi dün akşam yaptımbu ne testi canım ovu lh mı hcg mi
iyiyim şükür kocişim geldi mutluyum birde adetim geleydiİyiyim ablacım çok şükür sen nasılsın
Gözün aydın canım benim o da gelecek inşallaaaaahhhiyiyim şükür kocişim geldi mutluyum birde adetim geleydi
Allah razı olsun abla burda herşeyi beraber yaşıyoruz dün lh testi yaptım yine ovu testi yani daha kotulaşmaya başladı gördün mü testihoşgeldin güzelim naber az kaldı bata nasıl heyacanlıyım anlatamam senin için
benim 3 gün kala yaptığım da koyuydu baya..önceki gün yaptığım silikti 4gün kala... ümitlendirdi beni ovu yapmayacağım adet öncesi... saatinde adet oldum artık gününü aştım saatinde oluyorum :))) inşallah senin öyle olmaz canım... benim belirtimde yoktu...Lh kuzu ovulasyon adwte üç kala böyleydi dün akşam yaptım
Canım benim dört gün falan önce lekwlenmem oluyor iki gün oldu oda yok inşallah olmaz canım normalde silik çıkıyor benimki hatta hiç çıkmıyorbenim 3 gün kala yaptığım da koyuydu baya..önceki gün yaptığım silikti 4gün kala... ümitlendirdi beni ovu yapmayacağım adet öncesi... saatinde adet oldum artık gününü aştım saatinde oluyorum :))) inşallah senin öyle olmaz canım... benim belirtimde yoktu...
anladım cnm ben ilk kez bakmıştım son yaptığım ilk çizgiye çok yakın koyuluktaydı...benim bazen leke oluyor bazen pat diye geliyor keyfine bağlı ama geliyor işte :)) hayırlısı cnm dualarım seninle gerçekten... soğan kürü mü incir-havuç kürü mü yapsam bu ay çok kararsız kaldımCanım benim dört gün falan önce lekwlenmem oluyor iki gün oldu oda yok inşallah olmaz canım normalde silik çıkıyor benimki hatta hiç çıkmıyor
Benim dokunmadı canım bende de var yemekten iki saat sonra iç o zaman adet bitecek iki gün sonra başlayacaksın 15 gün bu ay soğan kürü önümüzdeki ayda incir kürü yapacan iki kür bi arada yapılmıyor kuzutamam canım soğan kürüne ne zaman başlayacağım adetim bitince mi? incir kürüyle ikisi aynı anda olmuyor yani.. gastrit de var soğan kürü mideye dokunuyor mu nasıl
Olsun canım daha yolun yarısına gelmedin :) ne kadarlık evlisin31 oldum ben canım
Aşkım hangi kürü yaparsan yap evvela soğan yapacaksın oda iyi yapıp ilk aydan hamile kalanlar bile varanladım cnm ben ilk kez bakmıştım son yaptığım ilk çizgiye çok yakın koyuluktaydı...benim bazen leke oluyor bazen pat diye geliyor keyfine bağlı ama geliyor işte :)) hayırlısı cnm dualarım seninle gerçekten... soğan kürü mü incir-havuç kürü mü yapsam bu ay çok kararsız kaldım
Kuzum benim ki genelde gidiyor ilk ayımızda gitti alıştım artık rabbim can sağlığı versin sana bir tavsiyem olacak naçizane bat a 5 gün var önemli günler stresden uzak dur bebek Yok gibi düşün bırak kendini ağrılarına odaklanma olur mukızlar eşim gitti 3 ay bebek işi ertelendi benim bu ay olduysa oldubat a 5 günüm var belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum üstelik eşim gitti diye moralim çok bozuk yeni evliyiz biz ilk ayrılığımız
6 kasımda evlendim geçen sene 6 ay diyelimOlsun canım daha yolun yarısına gelmedin :) ne kadarlık evlisin
Canım bal çörek otu tarçın kürü yapıyorum ben incir kürü ne devam edemedimkimse kür yapmıyor mu yaa bekleyenlerden![]()
tamam canım bu ay onu yapayım ben çok teşekkür ederimAşkım hangi kürü yaparsan yap evvela soğan yapacaksın oda iyi yapıp ilk aydan hamile kalanlar bile var
bu ay onu yaptım adetin 3.günü başlayıp 12 gün yedim..soğan kürü hiç yapmadım ramazan öncesi bi onu yapayım inşallahhCanım bal çörek otu tarçın kürü yapıyorum ben incir kürü ne devam edemedim
Maşallah canım allah mutluluğunu daim etsin sıkıntı keder göstermesin inşallah :)6 kasımda evlendim geçen sene 6 ay diyelim
Şifa olsun inşallah canım benimbu ay onu yaptım adetin 3.günü başlayıp 12 gün yedim..soğan kürü hiç yapmadım ramazan öncesi bi onu yapayım inşallahh
hımm iyiymiş ben uzun sürecek sandım. kız yürüyüş yapıyorum zaten bir oğlan var iş sonrasında evde saklanbaş kovalamaça futbol gibi aktivasyonlar yaptırıyor sağolsun
Sevo hayra alamet.. az kaldı sabır inşallah..Evet canım var bak

Rica ederim tatlım ne demektamam canım bu ay onu yapayım ben çok teşekkür ederim![]()