- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #12.601
TABLETİ NERDEN ALDIN CANIMBen tabletini kullandım hormonlara iyi geldi canım pko var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TABLETİ NERDEN ALDIN CANIMBen tabletini kullandım hormonlara iyi geldi canım pko var bende

Eczanelerde var agnucaston adı canımTABLETİ NERDEN ALDIN CANIM
İnşallaahh canımayyyy yerim ya
tatil planı hiç yoktu aklımda.. az evvel doktorumdan mesaj geldi
"hu huuuu temmuz olur ağustos olur eylül olur bir nefes alın çok zor bir sene geçirdiniz hem belki 3 kişi yolcu ederiz sizi hı?" yazmış..
bende diliyoruumm hepimiz için diliyoruumm inşallah çoğalarak büyüyeceğiz..![]()
Amin canımmMinik mucizemi rabbim sagsalim kucagıma almayı nasip etsin rabbim isteyen her kadına tez Zaman'da evlat nasip etsin
NE KADAR PEKİ CANIMEczanelerde var agnucaston adı canım
Öyle mi :) hadi inşallah canımın içi şaka maka az kaldı ha lekelenme falanda olmadı pat diye adet olursam bide eyvah eyvah bu benim tarihimde ilk olur ama senelerdir lekelenmelerden anlarım geleceğiniilk adayımız sensin sevooo![]()
Canım sağlık ocağından da yazdırabilirsin yazıyorlar yani üç kutu yazdırırsın eczane önce bi tane verir bir ay sonra tekrar üç kutu yazdırırsan üçünüde alırsın ilacı ilk slınca bide üç aydan fazla geçincr ilkin bir kutu veriyorlar ben yazdırıyordum ama normalide pahalı değil en son 11 civarı bişeydiNE KADAR PEKİ CANIM
İnşallah beklediğimize değer canımAynen bekliyoruz inşallah![]()
Abla cidden olmazmi yaaavarya sorun yüzümde gülümsemeye neden oldu allah iyiliğini versin emi
Demi bende kararsiz kaldimHadi ya bilemedim İnan bende bazen direk yemek daha iyi gibi geliyor İnan bilmiyorum
Ay icemem suyu canim cekmioo:) sen yine suyunu iç canım onu da ye belki daha etkili olur
Uzulme canim tekrar istiyormusunMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende kullandım o haptan onunla hamile kaldım ama düşük yaptım 6 haftalık
Evet canım istiyorum o düştükten sonra 4 haftalık tekrar bi düşük daha yaşadım şimdi tekrar hamilelik belirtilerinin hepsini yaşıyorum inşallah öyledirUzulme canim tekrar istiyormusun

Hoş geldin canım merhaba rabbim en kısa zamanda bebiş verir sana inşallahMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende kullandım o haptan onunla hamile kaldım ama düşük yaptım 6 haftalık
İnşallah canım Aminnn artık istiyorum 19 aylık evliyim 2 düşüğüm var rahim flimi çektirdim geçen ay doktor 6 ay içerisinde hamile kalırsın dedi rahim fliminden sonra hamile kalan oldumu arkadaşlarHoş geldin canım merhaba rabbim en kısa zamanda bebiş verir sana
Hoş buldum bu arada canımHoş geldin canım merhaba rabbim en kısa zamanda bebiş verir sana inşallah
Ben çektirmedim ama olan çok fazla olduğunu duydum tabi tıkanıklıklar olanlarda açılma oluyor ondan sanırımİnşallah canım Aminnn artık istiyorum 19 aylık evliyim 2 düşüğüm var rahim flimi çektirdim geçen ay doktor 6 ay içerisinde hamile kalırsın dedi rahim fliminden sonra hamile kalan oldumu arkadaşlar
Bu arada kızlar beni bi konu da aydınlatır mısınız benim son adetim 8 nisandı 18 Nisan da 1 gün boyunca kahverengi leke geldi bitti 22 Nisan da test yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi bugun başka markayla yaptım hiçbirşey çıkmadı kafam karıştı şimdi böyle olanınız var mı yerleşme kanaması diyorlar olabilir mi acaba??Ben çektirmedim ama olan çok fazla olduğunu duydum tabi tıkanıklıklar olanlarda açılma oluyor ondan sanırım