• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sevo her ay aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorsun.. ben iki ay öncesine kadar senin yaşadığın şu durumu yoğun yoğun yaşıyordum sonra durdum ve dedim ki tam aksi olsa.. eşim problemli olsa ben hiç başa kalkabilir miydim ya da onu suçlayabilir miydim.. Evlat baldan tatlı.. anlatacak kelime yok ama eşim olmasa evladın tadını paylaşacak kimsem olmasa napardım ki.. evlenirken onu bebekle almadım hayatıma.. olursa dev güzel olur ama olmazsa hayırlısı..
Böyle düşününce inan ki başka bakıyorsun ve rahatlıyorsun
Nolur kendine gel sende!
canım bu ay cidden umursamıyırdum ya eskisi gibi hatta hamilelik yoksa zamanında gelsin diye dua ediyordum yani eşimde hep nasipte varsa olur yoksada yapılacak bişey yok diyor boşuna üzüyorsun kendini olsa ilaçsızda olur allah bilir diyor hep boşuna hemen ilaç kullandın sen diyor hep ama sabah mesajını görünce bi heveslenmiş gibi geldi çok üzüldüm bu yüzden ya bu ay ilişki günlerine bile takılmadım inanki robotlaştırmadım yani kendimi

Referans aralığında en son sınır 26 küsürdü. Sınırın üstünde çıktı o yüzden canım.
anladım canım olsun baya düşükmüş hemen düşer zaten bende 5-6 aydır uğraşıyorum olmadı çok doktora da gitmedim birtek prolaktinim yüksek o da adetim düzensizdi o şekilde öğrendim

Gebze konak da yakın sayılır bize. Medical park da gebzenin içinde. Benim gittiğim ufak bir yer canım. Görümcem bu doktoru tavsiye etmişti o yüzden önce buraya gideyim dedim. Hem fiyatı daha uygun.
Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...

M miyaz herşey yoluna girecek.. biraz daha sabır..
Ya canım benim ovu testim hala koyu sabah çok kötü ağrım vardı şimdi adet olacam dedim ama yok çok az akıntıyla geldi bi sabah bi şimdi kaldı öyle adetim gecikmese bari ya o zaman benim lh yükseldi demek bu ovu niye belirgin çıkıyor böyle ya sinirim bozuldu

Anladim cnm sen gebzedesin 2 saat neredeyse bana uzaklığı.. inşallah doğru doktoru bulurum...

Evet canım. İnşallah bulursun canım ben de çok araştırıyordum bi aralar. Aklımda olmayan bir yere gitmiş oldum ama şükür iyi. Hamilelik olursa belki başka hastaneye geçerim çünkü burda randevu olayı yok gidip sıra alıyosun o kısmı sıkıntı.

Iyi akşamlar herkese hcg 2700 olmuş kizlar progesteron 26 dan 24 e düşmüş değerler güzel dedi ultrason baktı ama minnacık bi kararti var bu olabilir dedi ama tam anlaşılmıyor 2 hafta sonra gel bi daha ultrason bakalım dedi

MAŞALLAH DEĞERİN COK GÜZEL CANIM İNŞİMMAN İKİ HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINIDA DUYACAKSIN

Saolun kizlar. Bu arada az once acildydim kan testi yaptim. Doktor gebelik yok dedi. Cok uzgunum. Adetime de 5 gun var. Bi umut o zamana kadar beklicem. Kan yaniltici olmusmudur. Morele ihtiyacm var

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI İNŞALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ

Back
X