• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yeni okudum canım gözün aydın o zaman inşallah bu kez nasip olur yumurta çatlayınca mı oluyormuş batmayla gaz sancısı ben yazmıştım hatırlıyor musun iki üç gün aşırı bi gaz vardı bende e o zaman ben şimdide kendi mi yumurtluyorum testlerde koyuydu anlayamadım bişey ya kafam karıştı
Aynen cnm öyle söyledi yaa

Acaba geç mi yumurtladın. İdrarda hemen çıkmıyor canım zaten. Merak ettim ne çıkıcak :-)
Aşkım ben klomen+iğne tedavisi oldum ya sonra yine yumurtlamış olabilir miyimki pkoda yumurtlama geç oluyormuş zaten geç büyüdüğü için e öyle olsa iki kez yumurtlamış olurum sanmıyorum ya

Aşkım ben klomen+iğne tedavisi oldum ya sonra yine yumurtlamış olabilir miyimki pkoda yumurtlama geç oluyormuş zaten geç büyüdüğü için e öyle olsa iki kez yumurtlamış olurum sanmıyorum ya

İğneyi ne zaman vurdurdun canım çatlamadan sonra 14.gün adet oluyosun bebek yoksa çünkü. Kız kardeşimde klomen +iğne oldu. Tutmadı 14.gün hasta oldu.

İğneyi ne zaman vurdurdun canım çatlamadan sonra 14.gün adet oluyosun bebek yoksa çünkü. Kız kardeşimde klomen +iğne oldu. Tutmadı 14.gün hasta oldu.
Benimde geçen ay öyle oldu 14.cü gün adet oldum progestan kullanırken bugün 19.cu gün kist mi yaptı ki ya bilemedim soğan kürüde yaptım bu ay

Sanmam cnm olsa geçen ayda olurdu gecikme doktoru arayıp sorsana
O doktora gitmiyorum artık canım o yüzden arayamıyorum dengesizin teki zaten bıraktım progestanıda inşallah çok gecikmezde rahatlarım o değilde işin tuhaf tarafı adetten önce çok şişerdi karnım ama yok şimdi tamam ödemim var ama göbiş inmiş düz yani

Sanmam cnm olsa geçen ayda olurdu gecikme doktoru arayıp sorsana
Dün akıntıyla lekelenme oldu sadece iki kere bugün ilk idrarda bişey yoktu ikinciye gittiğimde çamur gibi yine çok çok az geldi lekelenmenin kırmızıya dönük yoğunlaşması lazımdı gecikmese bari şu adet ya

Benimde geçen ay öyle oldu 14.cü gün adet oldum progestan kullanırken bugün 19.cu gün kist mi yaptı ki ya bilemedim soğan kürüde yaptım bu ay

Git bi kan testi yaptır canım gelmezse. Yumurtlamaya kadar geçen süre değişiyor ama yumurtlamadan sonraki süre hep 14 gün. Adet değilsen hamile olman gerekir. Yumurtanın çatlamasında bir sorun olmadıysa.

Canım bulamazsan gittigidiyordan istet orda iyi aktarlar var bende chia istetmiştim burda çok pahalıydı gelsin hemen başla diyecemde ilkin soğan kürü yapsan daha iyi olur soğan rahimi gebeliğe hazırlıyor ya canım bir ay kullanacaksın aslan pençesini testeredişli olacak ama iki çeşidi varya

Tmm abla bi bakiym ben de bulamazsam ordan aliym.Abla ben Saraçoğlu nun sitesnde sogan kuru snra yapiliyo diye okudum ama

Kızlar şimdi doktordan geldim çok şükür kist filan oluşmamış tekrar klomen yazdı bu sefer günde 2 ye çıkardı ve mayıs 5 de yumurta kontrolüne çağırdı herşeyin temiz dedi bende niye olmuyor o zaman ne gerekiyorsa yapalım dedim rahim filmi kaldı bakilmayan ama sende gerek görmüyorum çünkü kimyasal gebelik gecirdin tupler açık olmasa hamilelik oluşmazdı dedi ben çok stresliyim ondan olur mu dedim sana bisey diyim mi dedi Allah ne zaman nasip eserse o zaman olur ama biz tedbiri elden birakmicaz sevinmen lazım eşinin de seninde sorunu yok dedi yani kızlar ben bu ay da denicem büyük konusmim ama olmazsa doktor takibini birakabikirim çünkü rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak birde klomeni sordum kilo aldım diye alakası yok dedi :)))gaz sancısı ve batma sorunuda yumurta çatlicagi zaman olurmuş kızlar yani anlicaginiz akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Gayet güzel canm çok şükür Allaha inşallah güzel olur hersey

Canım o kadar çok korkuyorum ki bununda zor olmasından :KK43:

olmaz allahın izniyle canım bende çok korkuyorum pek takmazdım ama son bi kaç aydır düşünmemeyim diyorum ama aklıma hamilelik geliyor işte olsa nasıl söylerim eşime aileme nasıl sevinirler karnım çıkınca nasıl olur kendimi bunları düşünürken buluyorum psikolojim bozulmazsa iyidir..

Tek taraflı ağrım var bi şiddetleniyor tamam olacam diyorum sonra geçyor
Bence bebiş bu ayy inşaAllah bebiş haber veriyodur tık tık diye lekrlenmelerde yerlrlmedendir.
Dün bi arkadasım hamile oldugunu söledi gecen ay kimyasal gecirmişti..hiç umudu yoktu bu ay..Rabbim bekletmedi cok şükür Darısı hepimize..
Slmlar bu arada:-)
Rabbim bu topikteki tüm hamişlerin göbişlerini
Doldursun mide bulantılarından duramayalım inşaAllah:-)

Git bi kan testi yaptır canım gelmezse. Yumurtlamaya kadar geçen süre değişiyor ama yumurtlamadan sonraki süre hep 14 gün. Adet değilsen hamile olman gerekir. Yumurtanın çatlamasında bir sorun olmadıysa.
Kuzu çatlamadı belki diyorumda iğnenin 7,ci günü hem ağrım çok oldu hem tırnak ucu kadar pembe bi akıntım geldi o zamsn mı çatlafçdı ki e bide soğan kürüde yaptım kist falan olmaması lazım bilemedim adet olacak gibi sancıda geliyor bi sökülemedi

olmaz allahın izniyle canım bende çok korkuyorum pek takmazdım ama son bi kaç aydır düşünmemeyim diyorum ama aklıma hamilelik geliyor işte olsa nasıl söylerim eşime aileme nasıl sevinirler karnım çıkınca nasıl olur kendimi bunları düşünürken buluyorum psikolojim bozulmazsa iyidir..
Allah yardıncımız olsun canım

Back
X