• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

MERHABALAR HANIMLAR

SABAH GİTTİM KAN VERDİM HORMONLARA BAKILACAK ÖĞLEDEN SONRADA KONTROL VAR HAYIRLISI BAKALIM

@ardemir ANKARADA NERDE OTURUYORSUN BEN ERYAMAN VE AYDINLIKEVLERDE OTURDUM DAHA ÖNCE

@Nazo-58 TEST YAPTINMI CANIM

@miyaz SEN NASIL OLDUN CANIM

@Deli_manya SEN NASILSIN SARGI NE ZAMAN CIKACAK SENİN

sevcanvildo sevcanvildo SEN NERDESİN NASILSIN GÜZELİM

@burciss SEN NASILSIN CANIM

@SS2007 SEN NASILSIN BU AY NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR

@rukiye67 HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR CANIM DR GİTTİNMİ EN SON

@ebru_can_ebru SEN NASILSIN CANIM

@Dilay_dilo SENİN HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR GEBE KALDINIZ DİYE BURAYI İHMAL ETMEK YOK AMA

@pastadelisi SEN NASILSIN BİR ARKADAŞIM

Günaydın kızlar N Nazo-58 adet oldn mu canm

MERHABALAR HANIMLAR

SABAH GİTTİM KAN VERDİM HORMONLARA BAKILACAK ÖĞLEDEN SONRADA KONTROL VAR HAYIRLISI BAKALIM

@ardemir ANKARADA NERDE OTURUYORSUN BEN ERYAMAN VE AYDINLIKEVLERDE OTURDUM DAHA ÖNCE

@Nazo-58 TEST YAPTINMI CANIM

@miyaz SEN NASIL OLDUN CANIM

@Deli_manya SEN NASILSIN SARGI NE ZAMAN CIKACAK SENİN

sevcanvildo sevcanvildo SEN NERDESİN NASILSIN GÜZELİM

@burciss SEN NASILSIN CANIM

@SS2007 SEN NASILSIN BU AY NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR

@rukiye67 HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR CANIM DR GİTTİNMİ EN SON

@ebru_can_ebru SEN NASILSIN CANIM

@Dilay_dilo SENİN HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOR GEBE KALDINIZ DİYE BURAYI İHMAL ETMEK YOK AMA

@pastadelisi SEN NASILSIN BİR ARKADAŞIM

Yok yapmadım test hiçbi adet yada gebelik belirtisi yok arada kasık ve bel agrısı dısında..
Bi kaç gün daha bekliycem..
İnşaAllah bebiş gelmiştir dua edin..

Yok yapmadım test hiçbi adet yada gebelik belirtisi yok arada kasık ve bel agrısı dısında..
Bi kaç gün daha bekliycem..
İnşaAllah bebiş gelmiştir dua edin..

ben artık senden güzel haber bekliyorum hayırlısı ile bak gör sen hamilesin içime öyle doğuyor

A anneveoglusu iyidir canım napayım yumurtlama dönemim ama ovu testi yapmıyorum bu ay relax, tsh sıkıntılı bakalım nasip.. kan sonucunu yazarsın

o zaman sıkı çalış hayırlısı allahtan canım
bakalım hormonlar ne durumda baktım sonuçlar çıkmamış

Valla bilemedim ki klomenin etkisi bi kaç ay sürebiliyormuş. Sen nasılsın bu arada abla
iyiyim hamd olsun adet ağrılı geçer diye korkuyordum dün gece sancım oldu o kadarda normal dile kolay nazlanarak 49 gü sonra gelen adet bu gün dr gittim horman testlerim yapıldı onu bekliyorum hala çıkmamış dr gideceğim yine

Back
X