- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #13.901
ohh çok sevindim abla insan çok rahatlıyor aynen yaee nasıl geçti korktuğun gibi yokmuş dimi..
Canım senin yeni bat ne? Varmı bir belirti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh çok sevindim abla insan çok rahatlıyor aynen yaee nasıl geçti korktuğun gibi yokmuş dimi..
VALLAHİ BENİM CANIM AĞRIDI CANIM YAAAohh çok sevindim abla insan çok rahatlıyor aynen yaee nasıl geçti korktuğun gibi yokmuş dimi..
CANIM SANA KAÇ GÜN İLİŞKİ YASAĞI KOYDUohh çok sevindim abla insan çok rahatlıyor aynen yaee nasıl geçti korktuğun gibi yokmuş dimi..
VALLAHİ BENİM CANIM AĞRIDI CANIM YAAA
CANIM SANA KAÇ GÜN İLİŞKİ YASAĞI KOYDU
VALLAHİ BENİM CANIM AĞRIDI CANIM YAAA
Canım senin yeni bat ne? Varmı bir belirti.
inşallah bat olmaz. hepimiz hamiş gezerizbir ay sayarsak bat 26 mayıs sanki akıntı başladı ben ordan anlıyorum ama var üç beş gün daha bakalım bu akşam doktora gidicem bakacak duruma canım
hastalandım demişsiniz ama hamile takviminiz varBen H astalandim bugün kızlar yerleşme kanamasi falan mi acaba dedim 3 gün gecikmeli oldu çünkü ama değil bayağı var kanamam yani adet oldum bide benim kolay kolay karnım agrimazdi bugün karnım ve belim cok agriyoo![]()
inşallah bat olmaz. hepimiz hamiş gezeriz
bence karamsarlığa kapılma olur güçlü ol. o bebekler evimize girecekah canım keşke dediğin gibi olsa da benim içime hiç doğmuyor ya yine bugün karamsarlığım üstümde
bence karamsarlığa kapılma olur güçlü ol. o bebekler evimize girecek
Banyo ayakta yapabilirsin dedi canım bugün yapacam inşallah.. İlişki için çarşamba akşam dedi :) yani 2.5 gün ara vercez herhalde.. Yarın yumurta takibiiçin gitcem ilişki günümü birazda o belirleyecek galiba3 GÜN YASAK CUMA AKŞAMI SAHALARA DÖNERİM SANA KAÇ GÜN DEDİ
BANYO İÇİNDE 2 GÜN DEDİ
Hadi bakalım hayırlısı yumoşkar büyümüştür inşallah sende de benim bugün adetimin 9. Günü cuma günü yumurtlarum gibi geliyohadi bakalım inşallah ya olsa keşke bu ay, bende başlıycam ovuslasyon testine belirtiler başladı sanki akşam kontrol var belki iyi şeyler der doktor bana da..
İyiyim bende misafirle uğraştım dün akşama kadar eşim biraz rahatsız bide çok sık giremiyorumHAFTASONU NASIL GEÇTİ BİLEMEDİM İNAN BİR TANEM. KIŞLIKLAR YAZLIKLAR DEĞİŞTİRİLDİ
ÜTÜ YAPTIM BOL BOL BABA OĞULUN İSTEKLERİ VARDI HAFTA SONU KEK POĞAÇA ONLARA MAMA YAPTIM BOL BOL
DEDEĞİNİ YAPTIM İÇİYORUM SENİN DEDİĞİN GİBİ
SEN NASILSIN GÜZELİM
Tamam öyle olsun tırstım mı ne :)Sağol kuşum Allah razı olsun inşallah hepimizin ayı olsun bu ay..
Ben daha çok diyorum sana!
Amin Fulyam hayırlısı ile inşallah hepimizin yüzü gülsün![]()
Canım uğraştıkça kaçıyor veletler boşverdim zamanı gelince gelir inşallahhayırlısı canım bende sadece incir yiyorum bişey yapasım yok bugün doktora gidicem hsg sonucu için bakalım iğne falan önerecek mi
Bu eski mesaj canım ben 3 haftadır hasta olmuyorumhastalandım demişsiniz ama hamile takviminiz var
nasıl oldu anlatır mısınız