• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

aaa ağrısız çekim değil miydi senin ilacı verirkenki ağrıyı diyorsan abla o bende de oldu adet sancısı gibi ama hmen geçti küçük bişeydi..

BENİMDE ÖYLE OLDU CANIM AMA ALETİ YERLEŞTİRİRKENDE AĞRIDI BENİM BELKİ BENİM AĞRI EŞİĞİM DÜŞÜK BİLEMEDİM

bize herhangi bi yasak koymadı ablacım ama biz bi iki gün ara verdik tabi..gerçi bi sıkıntım yoktu kanama ağrı vs senin nasıl..

CANIM İŞLEM SONRASI AZ BİR LEKELENME OLDU BİTTİ ŞUAN YOK
İLİŞKİ 3 GÜN YASAK DENDİ CUMAYA BAŞLAYACAĞIZ :oops:

Günaydın abla ya ben yine bi kararsarliğa büründüm.takvime bakmiyodum ya hani 12. ben 14. Gun degerlendrmişiz ama 15 ve 16 yi kacrmsz smdi 17 yani 15 ve 16 kacmca canm skldi 16.yi kacrmamam gerekirdi diye moralm bozuldu ama hayrlisi tabi yinede

CANIM RABBİM VERECEKSE TEK GÜNDE DE VERİR SEN MERAK ETME İNŞALLAH BU AY RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR

Günaydın abla ya ben yine bi kararsarliğa büründüm.takvime bakmiyodum ya hani 12. ben 14. Gun degerlendrmişiz ama 15 ve 16 yi kacrmsz smdi 17 yani 15 ve 16 kacmca canm skldi 16.yi kacrmamam gerekirdi diye moralm bozuldu ama hayrlisi tabi yinede
Kuzu takılma oralara ya tutacağı varsa tutar sen sıkma canını rabbim istesin yeter

CANIM BENİM DÜN SENİ GÖREMEDİM NERDE BU HATUN DEDİM
GEÇMİŞ OLSUN EŞİNİN NEYİ VAR
Abla bel fıtığı var üç yerde normalde ağır kaldırması yasak ama işi ağır işlerde açıldı yoğunda çalışıyor ağrısı oluyor peşinde dolanıp duruyorum bende işte sağol bu arada allah razı olsun

aa çok geçmiş olsun canım.. bizim de bu ay düğünler görümcemin mezuniyeti vs.. yoğundu hatta tam yumurtlama gününe denk geldi yolculuk vardı geceleri hep..sadece 13.gün ilişki oldu zaten tsh da düzensiz 19 unda adet olcam bakalım

Back
X