• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende dün gece başladım ekşınlara :olamaz: 10 GUN GUN aşırı devam edeyim diyorum birinde olmasa birinde tutar belki.. Ben erken yumurtluyorum canım hiç 14-15 e kalmaz ama bakalım bu ay nolcak.. Bu arada ilişkiden sonra belinin altında yastıkla 1 saat yat ve duş alma ben sabah namazında duşu alıyorum sadece tuvalete kalkıyorum o zaman bile akıyor :KK43:..

evet bak bu önemli canım her seferinde doktorum bana sakın kalkma bir saat yat diyor ben fazla duramıyordum ama artık uyuyorum dediklerine..kalkmayınca çıkmıyor en azından..yastığı hep kullandım ben o da etkenmiş..

evet bak bu önemli canım her seferinde doktorum bana sakın kalkma bir saat yat diyor ben fazla duramıyordum ama artık uyuyorum dediklerine..kalkmayınca çıkmıyor en azından..yastığı hep kullandım ben o da etkenmiş..
Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktı :( ona engel olmak mümkün değil galiba sende de öyle mi oluyo??

Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktı :KK43: ona engel olmak mümkün değil galiba sende de öyle mi oluyo??

belli olmuyor canım son zamanlarda yattığım için pek çıkmıyor ama fazlası illaki çıkacak takma kafana sen herkeste oluyordur kaç milyon tane var elbet biri tutunur:KK70:

MERHABALAR KIZLAR

O AKMA OLUYOR KIZLAR İSTER İSTEMEZ MERAK ETMEYİN
Merhaba canım nasılsın şikayetin var mı? Ben çok şükür iyiyim biraz sızı oldu dün doktor normal dedi.. O akıntı hep oluyo engel olamıyorum yani 2 saat yattığımda da oldu 10 dk yattığımda da ama inş güçlü spermler içeri gitmiştir daha yumurtlama başlamadı ama doktor siz gün aşırı başlayın dedi dün bismillah dedik bakalım:KK48: :KK48: ovu testi yapıyoRum daha koyulaşma az var.. Bu ay 5 gün çörek otu bal tarçın yaptım o mu geciktirdi acaba??

Merhaba canım nasılsın şikayetin var mı? Ben çok şükür iyiyim biraz sızı oldu dün doktor normal dedi.. O akıntı hep oluyo engel olamıyorum yani 2 saat yattığımda da oldu 10 dk yattığımda da ama inş güçlü spermler içeri gitmiştir daha yumurtlama başlamadı ama doktor siz gün aşırı başlayın dedi dün bismillah dedik bakalım:KK48: ovu testi yapıyoRum daha koyulaşma az var.. Bu ay 5 gün çörek otu bal tarçın yaptım o mu geciktirdi acaba??
yok canım bir şikayetim. benim bu gün 12. gün başlıyoruz bizde bu gece dün ovi testi yaptım. negatifti. seninde yakın demek yumurtlama günün çalış çalış benimde hafta sonu iyi çalışmam gerek:KK48:

yok canım bir şikayetim. benim bu gün 12. gün başlıyoruz bizde bu gece dün ovi testi yaptım. negatifti. seninde yakın demek yumurtlama günün çalış çalış benimde hafta sonu iyi çalışmam gerek:KK48:
Benimde 12. Günüm bugün benimki yakın herhalde cumartesi gece veya pazar gece yumurtlama olur diye düşünüyorum.. Dün gece oldu beraberlik benim sabahtan beri ıslağım ya yumurtlama akıntısı yada meni geri geliyor :( bakalım.. Desene adeti senin le bekleyecez inş adet değil bebişleeimiz gelir

O cogu insanda var yatak bas ucunda pecete bulundr iliski sonrasi hemen altina koy cnm. Yatak batmiyor
Ben ilişki esnasında sa belimin altına yastık koyuyorum canım dün gece 40 sk yattım sonra lavaboya gittim geldim geri yattım ama ayağa kalkınca yine bi miktar dışarı aktı :KK43: ona engel olmak mümkün değil galiba sende de öyle mi oluyo??

O cogu insanda var yatak bas ucunda pecete bulundr iliski sonrasi hemen altina koy cnm. Yatak batmiyor
Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusu :(çok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...

Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusu :KK43:çok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...

Canım o bende de oluyor kalkmıyorum sabah kalkıyorum ayağa kalktığımdan akıyor hemen.

Öyle yapıyorum canım hemen basıyorum selpağı biraz az aksın diye ama sıkıntım yatağın batması değil daha çok içimde sperm kalmaz mı korkusu :KK43:çok şükür ki eşimin sperm sayımı iyi inşallah Rabbim nasip eder tez zamanda artık bi mucize duymaya o kadar ihtiyacım var ki...
Kuzu o çıkanların hepsi sperm değil ki semen spermin içinde olduğu sıvı ysni hareketli olanlar hemen gidiyor zaten sıkıntı yapma onu kendine

Ben çok giremiyorum canım görmedim demekki :KK43: gümbürtüye gider mi hiç biz buradayız canım ama eski hareketli hali kalmadı sanki forumun
Aynen ama ben giriyorum sabah mesajda atıyorum canım kızlar çalışıyorlarda ay bide ben bu ara yoğunum kuzu birazda koşturmacadayım bide giriyorum kimse bişey yazmamış yine geri çıkıyorum

Back
X