• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

tamam cnm eve gectigim de yüklerim kan verdim öğlen 3 te alırım ovulasyon testleri hamileliği erken belirliyormuş ama aynı koyulukta olmalıymış gebelik testinde negatif ama ovulasyon testi pozitife yakın derece çıktı
sonucu yazarsınız hayırlısı inşallah.. benim de geçen ay ovu pozitif çıkmıştı adetten önce ama gününde adet oldum...

Abla bide dun bakinirken başka bi topicte okudm şey varmış servikal mukus diye bisey kalitesiz olursa spermlern ilerlemesini engelleyebiliyormus ve spermleri bile öldüre biliyomus.sebepsiz infertilitelerin çoğu bundan oluyormuş falan.nedir ki bu ya
servikal mukus rahim sıvısı canım.. bazılarının rahim sıvısı fazla asidik olursa spermi öldürebilir :( bunu vajinal ultrasonla galiba doktor teşhis edebilir

tamam cnm eve gectigim de yüklerim kan verdim öğlen 3 te alırım ovulasyon testleri hamileliği erken belirliyormuş ama aynı koyulukta olmalıymış gebelik testinde negatif ama ovulasyon testi pozitife yakın derece çıktı
canım adete bi kaç gün kala aynı yumurtluyor gibi çıkarsa o zaman gebelikten söz edilebilir. senin daha 1 hafta varmış yani bence kan testi için bile erken geç yumurtlama varsa yine çımayabilir :( keşke adete 2-3 gün kala kan verseydin ama insan dayanamıyor bilirim o hissi.. bende eşimden habersiz kaç defa gittim verdim ama hep negatif insan negatif olduğunu erken öğrenince de çok kötü oluyor benim adete kadar ki zamanım hiç geçmemişti bunalıma girdim resmen..

servikal mukus rahim sıvısı canım.. bazılarının rahim sıvısı fazla asidik olursa spermi öldürebilir :KK43: bunu vajinal ultrasonla galiba doktor teşhis edebilir

Insallah bi sorun yoktur ya.ama bnde yine bi ağlama krizi oldu biraz önce ya.anlamiyorm bi anda psikoljim alt ust oluyo ve bi ağlama krizi.sanrm yoruluyo bünye artk psikoljk olark oy oy bilmiyormmmm

Insallah bi sorun yoktur ya.ama bnde yine bi ağlama krizi oldu biraz önce ya.anlamiyorm bi anda psikoljim alt ust oluyo ve bi ağlama krizi.sanrm yoruluyo bünye artk psikoljk olark oy oy bilmiyormmmm
canım herşeyin bi vakti saati var olacaksa zaten herşey boş yumurta sperm sayısı herşey boşş... ama olmayacaksa benim gibi 3 yumurta ve ideal sperm sayısı ile bile kalamazsın :( boşver akışına bırak ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek..

sonucu yazarsınız hayırlısı inşallah.. benim de geçen ay ovu pozitif çıkmıştı adetten önce ama gününde adet oldum...

geçen ay benim tüm ay boyunca çift cizgi çıktı meğer yumurtam çatlamamış ve 5 gun adetim gecikti adet bitimi doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi sol taraftaydı ovulasyon testi yapmaya devam ettim 3 gun sonra sol tarafıma çok siddetli bir ağrı girdi ve süt kıvamlı akinti oldu ovulasyon testi pozitif cikti 2 gun değerlendirdim diğer günler testler siliklesti tek cizgi oldu 3~4 gündür test yapmıyordum bugün gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testi şu adete 1 hafta önce kullanilan testlerden... ben adetinin 11. günü yumurtladım 28 günde bir adet oluyorum fotoğraflarını yüklüyorum ovulasyon testlerinin...

Ya kızlar idrar testini yapınca saniyeler içinde hemen çift çizgi olması normal miii az önce yaptım damlattım idrarı saniyeler içind kop koyu çift çizgi oldu bu kadar hızlı çıkınca emin olamadım test hatalı olabilir mi diye

IMG_20170510_160915.webp
IMG_20170510_160915.webp
20170515_141244.webp
aradaki günler tek cizgi bugün 22. gunum

Ya kızlar idrar testini yapınca saniyeler içinde hemen çift çizgi olması normal miii az önce yaptım damlattım idrarı saniyeler içind kop koyu çift çizgi oldu bu kadar hızlı çıkınca emin olamadım test hatalı olabilir mi diye

normal cnm gebelik hormonu yüksekse eğer aynı anda çift çizgiyi görürsün

kizlar merhabalar nasilsiniz tatile oldugum icin giremedim ben bayadir bugun memlekettede bir doktora gidip kontrol edileyim dedim adetimin 3. gunu doktor kabul ederki acaba yada nasil muayene eder bilen varmi?
hoşgeldin yağmurcum yoktun uzun zamandır.... normalde çoğu vajinal muayene yapıyor yeni yumurtaların oluşmaya başlıyor adetin 3.günü rahmi vs sağlıklı görmek için bakıyorlar ve kan tahlili hormonlar ile ilgili... randevusuz bakar mı bilmiyorum burda bazıları rica minnet bakıyor bazıları önümüzdeki ay randevu al 3.gününe diyor.. denk gelirse...

aynen yaa kısık sesle konuşuyorum çok acıyor normal konuşunca birde baya kötü bir ton çıkıyor :-) adaçayını biliyorum ama dün gece o kadar kötüydüm ki biraz aşağıda gargara ile ulaşmıyor. Dedim varsa Allah korusun içtim adaçayını çok rahatlattı o da yarım saat sürdü etkisi :KK43: idrar testi yapayım da diyorum negatifse sağlık ocağından iğne yazdırayım yatak döşek olcam diye korkuorum. zaten 3-4 gün var çıkar.. tuvaletimin gelmesini bekliyorum :)))
Kuzu olacak diye tabiki bişey yok rabbim istesin yeterki korur varsada kuzu ama adaçayını dikkatli kullanmak gerek yani bişey olmaz korkma canım kötüyü çağırmayalım kötü olmayacaksın inşallah

kizlar merhabalar nasilsiniz tatile oldugum icin giremedim ben bayadir bugun memlekettede bir doktora gidip kontrol edileyim dedim adetimin 3. gunu doktor kabul ederki acaba yada nasil muayene eder bilen varmi?

canım döndün mü evine hoşgeldin aramıza
benim dr alttan bazen bakıyor bazen bakmıyor canım 2.-3. gün gittiğimde genel olarak hormon testlerini yaptırıyor

canım benim oğlumda aynı anda birden kıpkırmızı olmuştu hayırlısı ile gelmiştir inşallah meleğin

Kuzu olacak diye tabiki bişey yok rabbim istesin yeterki korur varsada kuzu ama adaçayını dikkatli kullanmak gerek yani bişey olmaz korkma canım kötüyü çağırmayalım kötü olmayacaksın inşallah
ben test yaptım gebelik hcg saat 12 gibi negatif atmadım öğlen yemekten sonra baktım 2 gibi hafif 2. çizgi belirmişti.. dikkate almamak lazım dimi test bekletince bozuluyor galiba... 19 unda olcam erken de mi yapsam acabaa

Back
X