• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet canımm çok güzell ☺️ Gebelik varmış

Ne kadan hossss masalah masallah canm benm Rabm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.hikayeyeni anlatr msn canm hizede umut olsun ne kadardr bekliyodun canm.ay cok guzel haber ya valla cok sevndm masallah berakallah

kızlar sizin bat tarihleriniz ne zaman? hamile kalabilmek için ekstra birşeyler yapiyormusunuz ?
preseed jel varmış kolay hamile kalmayi sağlıyormuş bu ay adet olursam yumurtlama zamani ı jeli kullanacağım
denemenin zararı olmaz ben şimdiden başladım yeni yöntemler düşünmeye :))

Canm meraba bnmde son 5 6 gün var bat a.deniyoz bişeyler ama Rabbm nasip edecek ya gerisi hep bi vesile.yani sabretmen gereken bi imtihanin varsa yasiyosun.genelde cok yapmiyorm ben ya.bi ay incir havuç kurunu yaptm olmadı.bu aydan incir hurma yedim bolca.iki aydirda inofolic kullaniyorm.öyle iste.

Canm meraba bnmde son 5 6 gün var bat a.deniyoz bişeyler ama Rabbm nasip edecek ya gerisi hep bi vesile.yani sabretmen gereken bi imtihanin varsa yasiyosun.genelde cok yapmiyorm ben ya.bi ay incir havuç kurunu yaptm olmadı.bu aydan incir hurma yedim bolca.iki aydirda inofolic kullaniyorm.öyle iste.

ben incir kuru yaptigimda 3 tane yumurtam olustu catlatma iğnesi vurduk ve aşılama yaptım ama tutmadı esimde sorun olduğu için bu ay hiç bisey yapmadım preseed jel aldım sperm hareketliliğini artırıyormuş yumurtaya kolay ulaşmasını sağlıyormuş 6 günüm kaldı bat a bakalım olursam tekrar incir kuru ne ve preseed jel kulanmaya başlayacağım her ay bir şeyler demiyorum :))

ben incir kuru yaptigimda 3 tane yumurtam olustu catlatma iğnesi vurduk ve aşılama yaptım ama tutmadı esimde sorun olduğu için bu ay hiç bisey yapmadım preseed jel aldım sperm hareketliliğini artırıyormuş yumurtaya kolay ulaşmasını sağlıyormuş 6 günüm kaldı bat a bakalım olursam tekrar incir kuru ne ve preseed jel kulanmaya başlayacağım her ay bir şeyler demiyorum :))

Sen ne zamndr bekliyosun canm.tabiki dene bakalm hep bu jeli bnde duydum kullan sen ama problem ne bilsem ona göre hareket edicem onun icin eşimle birlkte giderm heralde artk canm.

Evet canım emin olamayıp bidaha yaptm aynı oldu kan verdim gebelik varmış çok şükür Kalp atışını daha dinleyemedik çok küçük dedi dua edin ☺️

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duyarsınz kalp atışını da ne güzel an olur kimbilir :dua:
ne kadardır istiyordunuz..

hadi bakalım canım inşallah bebiş vardır hayırlı haberle gel:dua:geçen ay bat lar aynıydı bizim sen erken mi olmuştun bana daha on gün var gerçi ben 6 gün gecikmeli oldumo_O
Sağol canım geçen ay 3 gün erken olmuştum. 20 ydi 17 oldu. İnşallah senden de iyi haberler alırız.

Back
X