- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.281
kanı verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dedi heyecanla bekliyorum.
aaayyyy çok heyacan yaptım yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanı verdim 1 saat sonra sonuç çıkar dedi heyecanla bekliyorum.
ay bende çalışamıyorum vallaaaayyyy çok heyacan yaptım yaaa
inşallah canım
Kız herkes ovu sanmış be :) hadi ben çok giremiyorum sen nasıl çakmadın kuzucum :)
Hiii tmm canm bekliyorz sonucuaşılama değildi canım benim. klomen menegon ve çatlatmaydı
Amin kuzu inşallahAllah tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin canım.
KIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Aha çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahKIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
SAĞOL CANIMHayrli uğurlu olsunnnn çok sevndm senn adina :)
amin canımmmmAha çok sevindim canım gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
He o da doğru benim kafada dolu ya kuzu gidip geliyor ya inanki kafam ağır geliyor bu ara bana en son sebzelerin önüne koyulan sopalar varya onlardan koyacam iki taraflı destek olsun diyeAbla ignenin etkisi gecti mi gecmedi mi diye sorunca ne bilim hemen gebelk bakmamstr sandm ben ya
Ay görende yüz yaşına merdiven dayadın sanacak abla böyle şeyler duymak istemiyorum pozitif oluyoruz nasibimizde varsa yaşında hastalığında hormonunda hiçmi hiç önemi yok yeter ki rabbim istesin yaşının abartılacak bişeyide yok hem ablacım gençsin sen daha kaç yaşında kadınlar doğuruyor olacak inanıyorum ben bak güzel güzel haberler alıyoruz iki aydır bu topiğe yürü ya kulum dendi bi kere :) devamı bizlerle gelecek inşallah olumsuz düşünmek yok kötü enerjiyi çağırmıyoruz umutsuzluğa düşmüyoruz şeytanı sevindirmiyoruz umutsuzluk fena bi durum beslemeyelim iblisleri rabbime inanan herkesin bi yerde bi umudu illaki olmalı çünkü onun mucizeleri çok duaları geri çevirmezbak hormonları bile karıştırıyorum kız benden aslında geçmiş ikinci bebek işi son noktada gol atabilirmiyiz onun derdine düştük
bir tanem iyiki varsın burda vallahi çok seviyorum seni ben
öyle rabbim ol desin nasip olur hayırlısı ama inan öncelikle sizlerin gebe kalmasını rabbimden hayırlısı ve sağlıkla diliyorum
He o da doğru benim kafada dolu ya kuzu gidip geliyor ya inanki kafam ağır geliyor bu ara bana en son sebzelerin önüne koyulan sopalar varya onlardan koyacam iki taraflı destek olsun diye![]()
Ay görende yüz yaşına merdiven dayadın sanacak abla böyle şeyler duymak istemiyorum pozitif oluyoruz nasibimizde varsa yaşında hastalığında hormonunda hiçmi hiç önemi yok yeter ki rabbim istesin yaşının abartılacak bişeyide yok hem ablacım gençsin sen daha kaç yaşında kadınlar doğuruyor olacak inanıyorum ben bak güzel güzel haberler alıyoruz iki aydır bu topiğe yürü ya kulum dendi bi kere :) devamı bizlerle gelecek inşallah olumsuz düşünmek yok kötü enerjiyi çağırmıyoruz umutsuzluğa düşmüyoruz şeytanı sevindirmiyoruz umutsuzluk fena bi durum beslemeyelim iblisleri rabbime inanan herkesin bi yerde bi umudu illaki olmalı çünkü onun mucizeleri çok duaları geri çevirmez
Ne sitresi kız sakin neye sitres oluyorsun söyle bakimAy ablaaaa guldurdun kiz beniiii
Abla benmde ayni kafam ağır geliyo ve aşırı bi çarpıntı başladı bugun bnde sanki agzimda atiyo kalbim strestn mi oldn ne yaaa
KIZLAR SONUÇ TESCİLLENDİ HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM![]()
Valla kuzucum herkesin inancı kendinedir dinde zorlama yok diyen ayrım yok diyen rabbim iken kulun ne haddine düşmüş bu ayrımı yapmak ben din mezhep ayrımı hiç yapmadım ailemde görmedim çünkü alevi sunni musevi hristiyan din yada mezhebin benim gözümde bi önemi yok eğer insansa kötülük barındırmıyorsa zararı dokunmuyorsa başım gözüm üstüne ha tersiyle aynı mezhepte olması zerre umuruma gelmez kapı önüne kış kış yani kişilik ayrımı yapıyorum ben iyi kişiliktekiler içeri kötü kişiliktekiler kapı dışarı ben allahtan korkarım tabiki herşeyi dört dörtlük yapamıyoruz o aşikar ama bi çoğunu bile yapsak kardır bana göre ha o ayrımı yapanlarda içinin pisliği dışına yansımış insanlar kişi kendini gördüğü gibi görüyor karşısındakini maalesef bu ayrımı yapmadığımın en büyük kanıtı eşim o da yapmaz allah razı olsun ondanda sizlerden de iyilik güxel davranış güzel huy mezheple değil kişilikle olur keşke tersini düşünen zihniyet bunun farkına varabilseAbla sen işte bu mezhep kavgalarinin sacmaliğinin en guzel ogrenisin.mezhep deil kizilmasi kavga edilmesi gerekenler.her insan kendi ameliyle takvasyla yargilanr mezhebyle deil.seni tebrik ediyorm ve alkisliyorm ayakta hemde![]()