- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.381
Geçmiş olsun ablacım iyiyim çok şükür biraz koşturmaca var ama idare etmeye çalışıyorum :)
ALLAH KUVVET VERSİN CANIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ablacım iyiyim çok şükür biraz koşturmaca var ama idare etmeye çalışıyorum :)
Y yumyumyumiyum A anneveoglusu kızlar içim kıpır kıpır adet tarihi nasıl gelecek bilmiyorum :) erken test yapmak istemiyorum yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün geçti daha siz nasılsınız??![]()
NABER TATLIM SENİN ADET TARİHİN NE ZAMANHerkese günaydın kuzular
Y yumyumyumiyum A anneveoglusu kızlar içim kıpır kıpır adet tarihi nasıl gelecek bilmiyorum :) erken test yapmak istemiyorum yumurtlamanın üzerinden 3-4 gün geçti daha siz nasılsınız??![]()
SAĞOL CANIM SEN NERDESİN GÖRÜNMÜYORSUN
Mesajlark okuyup arada cevap verenlerdenim napaym yaa uyumaya calisiyorum uyuyamiyorm :) sen napiyosun abla nasilsin
BURDA KAPALI VE SERİN HAVA VAR VALLAHİ TAM UYKU HAVASI AMA ELİME GEÇMİYOR ÇALIŞIYORUM
SENDE UYUSANA BE GÜZELİM OHHHH MİSSSS
CANIM BENİM DÜN OVİ BİRAZ BEKLEYİNCE SİLİK ÇİZGİ GÖSTERDİ BU GÜN YAPMADIM SANIRIM ÖZEL GÜNLER BİTTİ ZATEN KULLANDIĞIM CEPTEKİ TAKVİMDE SON 13 GÜN DİYOR ADETE
BEN İSTEDİĞİM GİBİ DEĞERLENDİREMEDİM CANIM YAA EŞİM HASTA OLDU CUMARTESİ PAZAR KOYU İKİ ÇİZGİ VARDI OVİDE CUMA VE CUMARTESİ OLDU İLİŞKİ
PAZAR PAZARTESİ İSE SİLİK ÇİZGİ VARDI OVİDE AMA İLİŞKİ OLMADI DÜNDE HAYALET ÇİZGİ VARDI DÜN İLİŞKİ OLDU ASLINDA PAZAR GÜNÜ OLMALIYDI BENCE
NASİPTE VARSA OLUR NE DEYİM ARTIK.
BENİM 28-30 MAYIS ARASI ADET GÖRÜNÜYOR BAKALIM
SENİN ADET NE ZAMAN GÖRÜNÜYOR
ERKEN TEST YAPMAK YOK HATUN SIK DİŞİNİ VERME CANINI![]()
Ablacm ee tmm cumartesi olmus işte.yani sonucta yumurtan pazar catladysa bilede spermler 48 saate kadr yaşıyor sonucta.Abla bnde işte yaklasti bide bazi belirtileri hissediyo gibiym ama umutlnmkta istemiyorum.
Sicaktan uyuyamiyorm valla suan 37 derece cekilmiyor hic hava
CANIM BENİM DÜN OVİ BİRAZ BEKLEYİNCE SİLİK ÇİZGİ GÖSTERDİ BU GÜN YAPMADIM SANIRIM ÖZEL GÜNLER BİTTİ ZATEN KULLANDIĞIM CEPTEKİ TAKVİMDE SON 13 GÜN DİYOR ADETE
BEN İSTEDİĞİM GİBİ DEĞERLENDİREMEDİM CANIM YAA EŞİM HASTA OLDU CUMARTESİ PAZAR KOYU İKİ ÇİZGİ VARDI OVİDE CUMA VE CUMARTESİ OLDU İLİŞKİ
PAZAR PAZARTESİ İSE SİLİK ÇİZGİ VARDI OVİDE AMA İLİŞKİ OLMADI DÜNDE HAYALET ÇİZGİ VARDI DÜN İLİŞKİ OLDU ASLINDA PAZAR GÜNÜ OLMALIYDI BENCE
canım benimde 28 mayıs bat daha bayağı var bakalım elimden geldiğince gün aşırı degerlendirdim ama işte içim kıpır ıpır nasip herşey tabiki :) yok canım kanımın son damlasına kadar test yapmayacam inşCANIM BENİM DÜN OVİ BİRAZ BEKLEYİNCE SİLİK ÇİZGİ GÖSTERDİ BU GÜN YAPMADIM SANIRIM ÖZEL GÜNLER BİTTİ ZATEN KULLANDIĞIM CEPTEKİ TAKVİMDE SON 13 GÜN DİYOR ADETE
canım sen daha yeni mi yumurtluyorsun ?? sen benden önce hsg çekindim benim yumurtlama biteli 3 gün oldu seninki bitti sandım ben.. belki geç yumurtluyo olabilirsin.. ben bu ayı kapattım artık degerlendirme olmaz herhaldeacele etme bence canım günün geçsin öyle bende öyle yapıcam..benim umudum pek yok gibi olmayacak sanrım doğal yoldan yine de allah bilir tabi..bi ki gündür akıntım var yumurtluyorum sanırım değerlendiriyoruz bakalım da önemli olan yumurtanın çatlaması daha 10 gün var bat a benim inş bu ayı hepimiz mutlu sonla bitiririz..
bende çalışıyorum öğretmenim.. sen ne iş yapıyorsun ??BURDA KAPALI VE SERİN HAVA VAR VALLAHİ TAM UYKU HAVASI AMA ELİME GEÇMİYOR ÇALIŞIYORUM
SENDE UYUSANA BE GÜZELİM OHHHH MİSSSS
HAKLISIN BENCE PAZAR VE PAZARTESİ OLSA İDİ SÜPER OLURDU
AAYY BENDE HEYACANLANDIM SENİN BAT NE ZAMAN BELİRTİLER NEDİR SENDE
HAKLISIN BENCE PAZAR VE PAZARTESİ OLSA İDİ SÜPER OLURDU
AAYY BENDE HEYACANLANDIM SENİN BAT NE ZAMAN BELİRTİLER NEDİR SENDE
canım sen daha yeni mi yumurtluyorsun ?? sen benden önce hsg çekindim benim yumurtlama biteli 3 gün oldu seninki bitti sandım ben.. belki geç yumurtluyo olabilirsin.. ben bu ayı kapattım artık degerlendirme olmaz herhaldeadet günüme kadar bekleyecem inş bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama deneyecez
![]()