- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.421
Sağol ablacım sobayı kaldırdım yıkadım şimdi duvarları silecem kanepeler camlar abooo bi yığın iş var yaALLAH KUVVET VERSİN CANIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol ablacım sobayı kaldırdım yıkadım şimdi duvarları silecem kanepeler camlar abooo bi yığın iş var yaALLAH KUVVET VERSİN CANIM
tamam canım aynen 30 mayıs süperrrr ay ben dayanabilir miyim kiii![]()
4,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR CANIM. DEĞERİM 35 ÇIKTI. KIZIMDA DA AYNI GÜN 27 ÇIKMIŞTI
Sağol ablacım sobayı kaldırdım yıkadım şimdi duvarları silecem kanepeler camlar abooo bi yığın iş var ya
Cümlemizinkini canım sağlıklı sıhhatli büyüsünler gerçi seninki delikanlı olmuş artık. Dr u aradım yarın ve cumartesi de aynı merkezde kan tahlili yaptır cumartesi sonucu al gel dedi. Bakalım işte hamile kalıncada bitmiyor sıkıntı değer artacakmı, kese gözükecekmi?,kalp atacakmı? ense kalınlığı, ikili ayrıntılı vsvs beyin erorr a doğru yol aldı gidiyor.allah bağışlasın benimde 9 yaşında bir oğlum var
maşallah değerin iyi katlanarak artsın inşallah ne zaman dr gideceksin
öyle anne olmaya karar vermekle başlıyor fedakarlıklar ve stres rabbim cümlemizin evladını korusun esirgesinCümlemizinkini canım sağlıklı sıhhatli büyüsünler gerçi seninki delikanlı olmuş artık. Dr u aradım yarın ve cumartesi de aynı merkezde kan tahlili yaptır cumartesi sonucu al gel dedi. Bakalım işte hamile kalıncada bitmiyor sıkıntı değer artacakmı, kese gözükecekmi?,kalp atacakmı? ense kalınlığı, ikili ayrıntılı vsvs beyin erorr a doğru yol aldı gidiyor.![]()
Benim kürtajla sonra 5 ay bitti hala yok inşallah senin bebiş çok çabuk gelirbende senin gibiyim bakalım kürtaj sonrası hemen gebe kalabilecekmiyim heyacan dorukta
Abla sıcak burasıbrnim salon çok serin o ayrı ama yakmaya kalksan bu kezde terden boğuluyoruz e yakmıyoruz madem ksldırayım dedim olmadı çok soğuk olursa elektrikli soba yakarım 25 derece burası temizliği halledeyim evi ilaçlayacamkız burada kış geri geldi Tekirdağda
Elazığ ısındımı ki sen kaldırdın sobayı ben dün kombiyi açtım
ellerine sağlık canım kadınlık zor zanaat vallahi
İnşallah nasip olur canım. Bende çok ara verdim. Yaş ilerliyor. artık bu 2. ve sonuncu olur yada peşinden hemen 1 tane daha yapmak lazım. İlk evlendiğim yık 3 yıl istemedim. kızımdan sonrada sınavlar vs derken yine hep erteledim. Kısmet bu günlereymiş. Annelik çok güzel Allah herkese tattırsın.öyle anne olmaya karar vermekle başlıyor fedakarlıklar ve stres rabbim cümlemizin evladını korusun esirgesin
büyüdü vallahi oğluşum şaka gibi birkaç yıl içinde ergen olacak yanımda inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile o günleri görürüm inşallah
ben 5 yıldır istiyorum ikinciyi nasip olmadı geçtiğimiz şubatta gebe kaldım dış gebelik oldu kürtaj sonrası iğne ile gebelik sonlandırıldı bu ay rahim filmi çekildim bakalım nasip olacakmi sağlıkla ikinci evlad
kaç dk beklemiş hali bu testin cnm. yumurtlama dönemi gibi gerçekten baya koyu kaçıncı günü bugünKızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım
Kiiizzz vatandaskaç dk beklemiş hali bu testin cnm. yumurtlama dönemi gibi gerçekten baya koyu kaçıncı günü bugün
Ben umutsuz vakayım canım kahve leke başladı 4 gün kala test yaptım negatifKiiizzz vatandasvar mi iz isaret ?? Ayy benim sabah siddetli bi sancim oldu simdi ara ara yokluyo. Sen naptin hazir misin
![]()
Hadi yaa olur insallah. Bende bekliyorum olmayiBen umutsuz vakayım canım kahve leke başladı 4 gün kala test yaptım negatifalt taraf hareketli gece ya da yarın olurum bu seferde değil napak
![]()
Hayırlısı senden iyi haberler alırız inşallah 5. ay da foss...Hadi yaa olur insallah. Bende bekliyorum olmayi
Hayırlısı senden iyi haberler alırız inşallah 5. ay da foss...
Senin daha yeniymiş gittin mi doktora hiç kontrole fln.. Olur inşallah ya adet belirtisi yoksa umut vardırBenimde bu 3.aydi. pek umitlenmiyorm yaa adet olacagimi dusunuyorm nedense
3 günü iyi değerlendir tatlimKızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım
Canım daha beş dakika olmadan böyle olduda 21.ci gün ya pko var malum ondan geç oldu heralde diyecemde bi beş gün falan önceydi heralde tam hatırlamıyorumda o zamanda koyulaşmaya yakındı bilemedim ki ya atayım onuda bakkaç dk beklemiş hali bu testin cnm. yumurtlama dönemi gibi gerçekten baya koyu kaçıncı günü bugün
Abla bugün 21.ci gün ve öncesinde çok sıvı aldığım halde bu kadar koyu idrarıda bekletmedim ne yalan söyleyeyim geç yumurtluyorum ben demek ki ay bugün çok yorgunum ama ben :)3 günü iyi değerlendir tatlim