• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sağol ablacım sobayı kaldırdım yıkadım şimdi duvarları silecem kanepeler camlar abooo bi yığın iş var ya

kız burada kış geri geldi Tekirdağda
Elazığ ısındımı ki sen kaldırdın sobayı ben dün kombiyi açtım
ellerine sağlık canım kadınlık zor zanaat vallahi

allah bağışlasın benimde 9 yaşında bir oğlum var
maşallah değerin iyi katlanarak artsın inşallah ne zaman dr gideceksin
Cümlemizinkini canım sağlıklı sıhhatli büyüsünler gerçi seninki delikanlı olmuş artık. Dr u aradım yarın ve cumartesi de aynı merkezde kan tahlili yaptır cumartesi sonucu al gel dedi. Bakalım işte hamile kalıncada bitmiyor sıkıntı değer artacakmı, kese gözükecekmi?,kalp atacakmı? ense kalınlığı, ikili ayrıntılı vsvs beyin erorr a doğru yol aldı gidiyor. :deli::deli::KK53::KK53::KK53:

Cümlemizinkini canım sağlıklı sıhhatli büyüsünler gerçi seninki delikanlı olmuş artık. Dr u aradım yarın ve cumartesi de aynı merkezde kan tahlili yaptır cumartesi sonucu al gel dedi. Bakalım işte hamile kalıncada bitmiyor sıkıntı değer artacakmı, kese gözükecekmi?,kalp atacakmı? ense kalınlığı, ikili ayrıntılı vsvs beyin erorr a doğru yol aldı gidiyor. :deli::deli::KK53::KK53::KK53:
öyle anne olmaya karar vermekle başlıyor fedakarlıklar ve stres rabbim cümlemizin evladını korusun esirgesin
büyüdü vallahi oğluşum şaka gibi birkaç yıl içinde ergen olacak yanımda inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile o günleri görürüm inşallah
ben 5 yıldır istiyorum ikinciyi nasip olmadı geçtiğimiz şubatta gebe kaldım dış gebelik oldu kürtaj sonrası iğne ile gebelik sonlandırıldı bu ay rahim filmi çekildim bakalım nasip olacakmi sağlıkla ikinci evlad

kız burada kış geri geldi Tekirdağda
Elazığ ısındımı ki sen kaldırdın sobayı ben dün kombiyi açtım
ellerine sağlık canım kadınlık zor zanaat vallahi
Abla sıcak burasıbrnim salon çok serin o ayrı ama yakmaya kalksan bu kezde terden boğuluyoruz e yakmıyoruz madem ksldırayım dedim olmadı çok soğuk olursa elektrikli soba yakarım 25 derece burası temizliği halledeyim evi ilaçlayacam

öyle anne olmaya karar vermekle başlıyor fedakarlıklar ve stres rabbim cümlemizin evladını korusun esirgesin
büyüdü vallahi oğluşum şaka gibi birkaç yıl içinde ergen olacak yanımda inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile o günleri görürüm inşallah
ben 5 yıldır istiyorum ikinciyi nasip olmadı geçtiğimiz şubatta gebe kaldım dış gebelik oldu kürtaj sonrası iğne ile gebelik sonlandırıldı bu ay rahim filmi çekildim bakalım nasip olacakmi sağlıkla ikinci evlad
İnşallah nasip olur canım. Bende çok ara verdim. Yaş ilerliyor. artık bu 2. ve sonuncu olur yada peşinden hemen 1 tane daha yapmak lazım. İlk evlendiğim yık 3 yıl istemedim. kızımdan sonrada sınavlar vs derken yine hep erteledim. Kısmet bu günlereymiş. Annelik çok güzel Allah herkese tattırsın.

Kızlar yumurtluyorum ben adet gecikecek pehh yani bari zamanında olsaydım iyiydi :) neyse bakın testi atayım

Eklentiler

• IMG_20170517_173915.webp
    IMG_20170517_173915.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 19
kaç dk beklemiş hali bu testin cnm. yumurtlama dönemi gibi gerçekten baya koyu kaçıncı günü bugün
Canım daha beş dakika olmadan böyle olduda 21.ci gün ya pko var malum ondan geç oldu heralde diyecemde bi beş gün falan önceydi heralde tam hatırlamıyorumda o zamanda koyulaşmaya yakındı bilemedim ki ya atayım onuda bak

Eklentiler

• IMG_20170517_203115.webp
    IMG_20170517_203115.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 17
Back
X