• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Herkese günaydın kızlaaarrr
Yarın sınava giriyorum ama sırt ağrım geçmedi dolayısıyla bitkin hissediyorum kendimi.. yarın sınava girecek olan varsa çok başarılar dilerim bu arada..

@miyaz D Deli_manya nasılsınız kuzular hava çok güzel burda mis gibi ohh..:spor:
birde eşimin teyzesi doğum yaptı biraz önce bebişimiz oldu Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu:anneadayı:..benim için epidural yaptırmış sırf bana o anda dua etmek için Rabbim kabul eder inş hepimize gelsin duaları:dua:

Aaa ne guzel havann guzel olmasi.burda hava cok bozuk insanin psikolojisini etkiliyor.sanki kış ı yasiyoruz.bende memlekete izine geldm ama izin mi yorgunluk mu anlamadm ya.

canım benim kesede göründü bebekte sadece kalp atışı için bi 10 gün sonra falan gidicem bulantılarım başladı öğürerek geziyorum evde:KK43: aşırı halsizim
Kıyamam.. Allahım kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah.. aman onun yarattığı etkiyi yerim ben.. minnak bal kavanozu! Yerim yeerr :KK36:

Regl olacağım gibime geliyor Nagehancım.. yoğunlaştı çünkü sancım..

Valla canm inanki bu belirtiler bos ya valla bak.çünkü o kadar benzer ki adet ve hamilelik belirtileri ayirt edemiyosun.Bekliycez gorecez napalim olmuyisasa inan yapacak biseyimiz yok.Ama birsey soyleyim mi sana.yasim cok buyuk deil ama ben hep boyle zor gunlern sonunda mutlulujlari hep ardi ardina yaşadım.Ve bu ara da yine zor gunler geçiriyorum.hissediyorm smdi yine bu kadar zor olup bunaldigimda geliyor.insallah sabrmzn sonu gelecek

Back
X