- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.581
Hepinize hayırlı günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrolsun inşallah tatlım.. bende neden olduğunu inan anlayamadım..Bu arada bnde de bugun bi sirt ağrısı var bebişim.ama bnmki yoruldukca uşutunce yada stres yaptiğm da ağrır yani.tatile geldm ama tatil mi yorgunluk mu anlamdm yaaa
Herkese günaydın kızlaaarrr
Yarın sınava giriyorum ama sırt ağrım geçmedi dolayısıyla bitkin hissediyorum kendimi.. yarın sınava girecek olan varsa çok başarılar dilerim bu arada..
Aynen tatlım yarın gk gy.. haftaya da alan sınavı var iki gün..günaydın canım kpss dimi Allah zihin açıklığı versin inş![]()
Aynen tatlım yarın gk gy.. haftaya da alan sınavı var iki gün..
@miyaz D Deli_manya nasılsınız kuzular hava çok güzel burda mis gibi ohh..
birde eşimin teyzesi doğum yaptı biraz önce bebişimiz oldu Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu..benim için epidural yaptırmış sırf bana o anda dua etmek için Rabbim kabul eder inş hepimize gelsin duaları
![]()
Vallahi niye oldu bilemiyorum ama inşallah bir an evvel benimkide geçer canımcım..Canm benm sirt agrim geçti.sennkide geçer insallah.sinvnda da basarilar dilerm insallah hersey gönlünce olur
amin canım benim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin rabbimÇok sevindim canım darısı bizlere artık![]()
aminnnnnnn inşallah canımm rabbim bekleyen herkese nasip etsin tez zaman da inşallah
İnşallah canım nasıl gidiyor bakalım? Herşey yolunda mı doktora ne zaman gideceksin?aminnnnnnn inşallah canımm rabbim bekleyen herkese nasip etsin tez zaman da inşallah![]()
canım benim kesede göründü bebekte sadece kalp atışı için bi 10 gün sonra falan gidicem bulantılarım başladı öğürerek geziyorum evdeİnşallah canım nasıl gidiyor bakalım? Herşey yolunda mı doktora ne zaman gideceksin?
Kıyamam.. Allahım kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah.. aman onun yarattığı etkiyi yerim ben.. minnak bal kavanozu! Yerim yeerrcanım benim kesede göründü bebekte sadece kalp atışı için bi 10 gün sonra falan gidicem bulantılarım başladı öğürerek geziyorum evdeaşırı halsizim
aminn canımm kesinlikle öyle ondan gelen herşeye razı oluyorsunKıyamam.. Allahım kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah.. aman onun yarattığı etkiyi yerim ben.. minnak bal kavanozu! Yerim yeerr![]()
Vallahi niye oldu bilemiyorum ama inşallah bir an evvel benimkide geçer canımcım..
Regl olacağım gibime geliyor Nagehancım.. yoğunlaştı çünkü sancım..Canm hayrlara vesile olsunda bu ağrılar çekilir inşallah :)
Kıyamam.. Allahım kolaylıkla atlatmanı nasip etsin inşallah.. aman onun yarattığı etkiyi yerim ben.. minnak bal kavanozu! Yerim yeerr![]()
aminn canımm kesinlikle öyle ondan gelen herşeye razı oluyorsun![]()
Bütün güzel tabirleri hakediyor o melekler kuzum yaaaa.. bende dilim döndükçe işte..Kiz arzucan senin bu laflarina bayiliyorm yaa.nerden buluyosun bilmiyorm ki minnak bal kavanozu :) harika :)
Regl olacağım gibime geliyor Nagehancım.. yoğunlaştı çünkü sancım..