- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #14.641
Ohh miss bende evdeyim aşure yapıyoRum eşim çok seviyo biraz buzluktakiler boşalsın diye başına geçtim bakalım![]()
ooo aşure yaharım vallahi bende çok severim eşimde
ellerine sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh miss bende evdeyim aşure yapıyoRum eşim çok seviyo biraz buzluktakiler boşalsın diye başına geçtim bakalım![]()
M miyaz D Deli_manya nasılsınız kuzular hava çok güzel burda mis gibi ohh..
birde eşimin teyzesi doğum yaptı biraz önce bebişimiz oldu Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu..benim için epidural yaptırmış sırf bana o anda dua etmek için Rabbim kabul eder inş hepimize gelsin duaları
![]()
Herkese günaydın kızlaaarrr
Yarın sınava giriyorum ama sırt ağrım geçmedi dolayısıyla bitkin hissediyorum kendimi.. yarın sınava girecek olan varsa çok başarılar dilerim bu arada..
canım benim kesede göründü bebekte sadece kalp atışı için bi 10 gün sonra falan gidicem bulantılarım başladı öğürerek geziyorum evdeaşırı halsizim
Merhaba.Benim de amh degerim 0.33 bir tüp bebek denemem var negatif. Şimdi tekrar tedaviye başladım 1 tane embriyo var . Doktor havuz sistemi uygulayacak. Bu şekilde olup da hamile kalan var mı?
Merhabalarrrr ne yapıyorsunuz var mı durumlarda değişiklik![]()
Bu ay benimde o tarihlere sarkacak canımcım zira geç yumurtladımnaber canım senin bat ne zaman
bende aynı durumlar bat 30 mayıs benim
sağol canım. dr biraz destek verelim dedi. düşük olmasın die bir iğne yaptı. ne olur ne olmaz iğnesi dedi. 5 gün sonra tekrar ol dedi. Ultrasonla bakmadı 15 gün sonra gel dedi. folio ve coraspin verdi. Her yönden kontrol altına almaya çalışıyor bakalım ne olacak canım.maşallah canım çok güzel değerin nasıl geçti dr kontrolün
yok ablacım ya nerde olsa ilk buraya yazarım :)) önümüzdeki aylara artık nasip... sıradaki batı bekleyenlerden haberler alırız inşallah :)) yeni bat 15 hazirancanım sende durumlar nasıl hepinizi çok merak ettim tatilde inşallah meleğin gelmiştir
canım millet pazar ya gezmede dışarda :)Anaaa yine kimseckler yok bi ikimiz variz yahusweetdreams1985
benimkide son 1 hafta takmamaya çalışıyo taklidi yapıyorum :) ama bu hafta tayin isteyecem inş onunla uğraşıyorum umarım hem bebişim gelir hemde evime yakın bi okula giderim...bende de değişiklik yok canım bakalım takmamaya çalışıp belkiyorum
hadi bakalım bu akntılar iyiyye işaret olsun inş :) ne güzel kafa dağıtmışsın stres atmışın darısı bize inş..CANIM İYİYİM ŞÜKÜR İSTANBULDA GEZDİK GELDİK BİZDE YORUCU AMA GÜZEL BİR TATİL OLDU
KIZKARDEŞİM İSTANBULDA BİR ŞİRKETTE İŞE BAŞLADI ONUN EVİNDE TOPLANDIK DİĞER KIZKARDEŞİM GELDİ ESKİŞEHİRDEN
BENDE BİR BELİRTİ YOK BOL BOL AKINTIM OLUYOR ARTIK BEKLEMEDEYİM 8 GÜN VAR BATA
benimkide son 1 hafta takmamaya çalışıyo taklidi yapıyorum :) ama bu hafta tayin isteyecem inş onunla uğraşıyorum umarım hem bebişim gelir hemde evime yakın bi okula giderim...
allah analı ve babalı büyütsün tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
pazar günü olması lazım canım 28 günde 1 oluyorum ben ama umarım olmamİnşallah canım inşallah başka şeylerle meşgul olmamız lazım iyi yapıyorsun..benimde ort bir hafta var aynı nerdeyse demek günlerimz..
test yaptın mııı ilaç kullanma bebiş vardır inşallahhh... yaparsan test yaz merak ettimm hadi hayırlısı :))Kizlar ben hala adet olmafi.ara ara belirtiler gidiyor aha oldm adet diyorm ama yok.dun geceden beri aşırı bi kasık ve bel agrisi.üstüne bide bogazm şişti her yerm zaten ağrıyo.Anliycanz fenalardaym.dua edin bana nolur.
naber canım nerelerdesin? senin prof.saraçoğlunun sitesinden aldığın kürleri kullandın mı nasıldı alsam mı diye düşünüyorum daGünaydın canlar