• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım çok geçmiş olsun bende mart ayında kürtaj oldum a
rabbim tez zamanda sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah

kanaman varmı nasılsın?

bende gurbette görev yapıyorum. seni öyle iyi anlıyorum ki
Sağol canim sana da geçmiş olsun inşallah tez zamanda acımızın yerini mutluluk alır bebeklerimizle. Pazartesi oldum o gün kanamam vardı dün daha azdı bugün çok çok az oluyor. Doktor seni kontrole ne zaman çağırdı? Bana adetin başlayınca gel dedi.

Melegimi bana güç verir diyordum rabbim nasip etmedi işte aileden uzak olunca insan destek istiyor. En güzeli de bebegimdi. Şimdi bunalımım daha da arttı inşallah bugünler de geçer biz de mutlu oluruz.

Canım çok üzüldüm Ama çabucak toparlan lütfen zira hamile kalabiliyorsun ne güzel.. gene gelecek inşallah Ben yürekten inanıyorum.. Allah acını hafifletsin Yanındayım ne zaman istersen..
Çok sağol canim ben 6 ay tedavi sonunda aşılama ile hamile kalmıştım inşallah bu sefer kendiliginden olur. Buna da şükür tedaviyle de olsa bebegim olabilir bunu öğrenmiş oldum.
İnşallah en hayırlı zamanda rabbim hepimize anneligi nasip etsin inşallah desteğin icin teşekkür ederim canım.

Çok sağol canim ben 6 ay tedavi sonunda aşılama ile hamile kalmıştım inşallah bu sefer kendiliginden olur. Buna da şükür tedaviyle de olsa bebegim olabilir bunu öğrenmiş oldum.
İnşallah en hayırlı zamanda rabbim hepimize anneligi nasip etsin inşallah desteğin icin teşekkür ederim canım.
Canım baksana hepimiz tedaviyle uğraşıyoruz buna rağmen sen hamile kalabildin şükürler olsun Allaha.. gene olacak Allahın izniyle.. benim inancım tam.. sende inan.. Hep burdayız hep beraberiz.. beterin beteri var bak bana canlı doğdu benim yavrum kara toprağa koydum geldim Bununla geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana da kimseye de..

Kuzucum ben aslanpençesi kürü istettim onla beraber çörek otu yağıda gönderdiler içebilirsin tabi olur niye olmasın kuzu çörek otu çok iyi bende bitince alacam yine inşallah tabi siteden değil aktardan

canım sen onun bitkisini içmiyor muydun bu kür farklı mı netten baktım da bulamadım ya

Merhaba canlar nasılsınız? Burada hamile olduğumu öğrenmiştim. Malesef dün kürtaj oldum bebegimin 6+5te kalp atışının durması nedeniyle. Çok üzgünüm rabbim bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hayırlısı olsun canım üzülme diyemiycem çünkü iş yaramaz ama Rabbimin bildiği vardır bide böyle düşün neler var şükredelim her şerde bi hayır var kuzum

Canım baksana hepimiz tedaviyle uğraşıyoruz buna rağmen sen hamile kalabildin şükürler olsun Allaha.. gene olacak Allahın izniyle.. benim inancım tam.. sende inan.. Hep burdayız hep beraberiz.. beterin beteri var bak bana canlı doğdu benim yavrum kara toprağa koydum geldim Bununla geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana da kimseye de..
Aynen canim şükrediyorum senin de başın sağolsun yaşadığın çok zor gercekten rabbim hepimize sabir versin hayirlisiyla da bebeklerimizi

hayırlısı olsun canım üzülme diyemiycem çünkü iş yaramaz ama Rabbimin bildiği vardır bide böyle düşün neler var şükredelim her şerde bi hayır var kuzum
Sağol canim allahim bunu unutturacak aci vermesin inşallah bizim de yüzümüz güler. Her zaman hayirlisini versin rabbim

Sağol canim sana da geçmiş olsun inşallah tez zamanda acımızın yerini mutluluk alır bebeklerimizle. Pazartesi oldum o gün kanamam vardı dün daha azdı bugün çok çok az oluyor. Doktor seni kontrole ne zaman çağırdı? Bana adetin başlayınca gel dedi.

Melegimi bana güç verir diyordum rabbim nasip etmedi işte aileden uzak olunca insan destek istiyor. En güzeli de bebegimdi. Şimdi bunalımım daha da arttı inşallah bugünler de geçer biz de mutlu oluruz.

canım benim 10 gün sonra kontrole çağırdı kanama bende çok oldu adet kanaması gibi 20-25 gün kadar dr bir aya kadar normal dedi kesildi kürtajdan 49 gün sonrada adet oldum.

rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah tüm isteyenlere, benim kürtaj sonrası ilk adet ve yumurtlama dönemim geçti şimdi batı bekliyorum bakalım hayırlısı

canım benim 10 gün sonra kontrole çağırdı kanama bende çok oldu adet kanaması gibi 20-25 gün kadar dr bir aya kadar normal dedi kesildi kürtajdan 49 gün sonrada adet oldum.

rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah tüm isteyenlere, benim kürtaj sonrası ilk adet ve yumurtlama dönemim geçti şimdi batı bekliyorum bakalım hayırlısı
Anladim canim amin inşallah sağlıklı evlatlarımız olur korunmadin mi canim rabbim gönlüne göre versin

Anladim canim amin inşallah sağlıklı evlatlarımız olur korunmadin mi canim rabbim gönlüne göre versin
CANIM DR BAKTI KORUNMAYA GEREK YOK DEDİ BU AY RAHİM FİLMİDE ÇEKİLDİM DRUN İSTEĞİ İLE
BENDE DIŞ GEBELİK OLDU ONUN İÇİN.

Tmm ablacm.kekik biberiye falanda hepsinimi katiyim.abla bunu sürekli yapip icsem yani ara ara.daha ii olir sanki dimi.ama iste maydanoz düşük falan etkilediği icin sknti olursa.
Canım biberiye kekikte sıkıntı yaratır adetli olduğun için rahatlıkla yap diyorum yumurtlama döneminde tabikide yapmayacaksın yani evet biberiye ve kekiği karıştırıp demleyeceksin canım klorsuz olacak su hazır suyla yap

canım sen onun bitkisini içmiyor muydun bu kür farklı mı netten baktım da bulamadım ya
Canım aynı zaten kür dediklerine bakma bitkiyi bardak poşet olarak yapmışlar bitkisinide alabilirsin içinde farklı bişey yok yani ama testere dişli olandan alacaksın yaprak kenarları testere gibi Saraçoğlunun sitesinde satılıyor ama 200 tl bişey yani sen bulabilirsen aktardan al kuzu bende öyle yapacam diğer ayda

İyiyim ablacım sen nasılsın kız bu etiketlemede sıkıntı var heralde mesajlara bakmasam bildirim yok ya göremezdim ya dünde şans eseri gördüm valla
EVET BİR SIKINTI VAR CANIM BİLDİRİM GÖRÜNMÜYOR BAZEN

TEMİZLİK İŞİNİ BİTİRDİN Mİ

Back
X