• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım idrar yolu enfeksiyonu ayrı vajinadaki iltihap ayrı. Ben ikisinden de oldum. Vajinadaki muayenede anlaşılıyor. Genelde fitil ve krem veriyorlar. Kaşıntı, yanma (cinsel ilişki esnasında) , akıntı oluyor. Seninki ondandır. İdrar yolundakini üroloji bakıyor idrarda varsa zaten genelde cipro veriyor yanına 2 ilaç daha. Sık idrara çıkıyorsun idrarda yanma, kasıklarında,vajinanın uc kısmında acı ağrı oluyor.
evet ama geçmiyor :( seninki ilaçlarla geçti mi cnm

Kiizz hazirmisin bu aya :)
:-)hazırlanıyorum kızz.. ama bu aya değil önümüzdeki aylara.. antibiyotik kullanıyorum boğaz enfeksiyonumdan birde tsh ayarlanmadı henüz bu sefer de çok düştü... kür aldım saracoğlunun siteden ona başladım.. hazırlıklar tam gaz :KK71:ama diğer aylara kısmet bakalım...

Doktor bana ne ilişki yasağını söyledi ne de korunmam gerektigini ne yapicam bilmiyorum bir ay gecip de adet olup doktora gidinceye kadar

CANIM KÜRTAJ SONRASİ 10-12 GÜN YASAK İLİŞTİ DR ÖYLE DEMİŞTİ BANA
KORUNMA VEYA KORUNMAMA ZATEN İLK ADET İLE KONTROLDE SÖYLENDİ BANA HORMON VE VAJİNAL ULTRASONA GÖRE KORUNMA DEDİ DR

AMA BİR ÇOK BAYAN KÜRTAJ SONRASI ÇABUK GEBE KALINIR DİYE BİLİNDİĞİNDEN KORUNMUYORMUŞ İLK ADETE KADAR BEN KORUNDUM İLK ADETE KADAR

İyi olmak için elimden geleni yapıyorum canım eşim beni üzgün görünce kızıyor kendini yıpratıyorsun böyle giderse tekrar hamile kalamazsin psikolojin iyice bozulur diye allahin takdiri diyor. Ben de biliyorum ama bazen kendimi bomboş hissediyorum bazen unutuyorum.

Gece de kanamam olmuş biraz halsizlik ve ağrı var. Evde bunalsam da iyi ki evdeyim diyorum zorunlu işler dışında birsey yapacak gücüm ve psikolojim yok.

Sen nasılsın canim?

CANIM YENİ KÜRTAJIN OLDUĞU DUYGUSALLIĞIN VE HALSİZLİĞİN ÇOK NORMAL ZAMAN HERŞEYİN İLACI SANA TAVSİYEM ŞUNU DÜŞÜN ŞEHİT ANALARI DALYAN GİBİ EVLADLARINI TOPRAĞA VERİYOR VE HAYATA DEVAM ETMEK ZORUNDA KALIYOR BİZİMKİLER ONUN YANINDA NEYKİİİ... RABBİM ÖYLE BÜYÜK SINAVLARDAN KORUSUN ESİRGESİN BİR ANNE OLARAK DİYORUM SANA İNAN TEKMESİNİ HİSSETTİĞİN KIYAFETLER ALDIĞIN EVLADININ KAYBIMI İLK HAFTALARDAKİ KAYIP MI İNAN BUNUN KATLANILIRLIĞI OLUYOR...

RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH

BENDE İYİYİM ŞÜKÜR İŞLER YOĞUN VE STRESLİ ONUN DIŞINDA BİR SIKINTIM YOK İNŞALLAH

30 MAYISI BEKLİYORUM BENDE

günaydın bayanlar:KK200: bu hafta sınavlar bitiyor çok şükür :dua: büyük bir yük kalktı omuzumdan artık karne işleri falan var bu yılı da devirdik bakalım..

OOO ÖĞRETMEN HANIM AZ KALDI VALLAHİ YAZ TATİLİNE VALLAHİ ÖĞRETMEN OLMAYI İSTERDİM ÇOCUKLAR KADAR GÜZEL BİRŞEY VARMI

evet ama geçmiyor :KK43: seninki ilaçlarla geçti mi cnm

Canım o zaman fitil ve kremle geçmişti. Ama dikkat ediyorum adetim bittiğinde oluyor. Çünkü temizlendikten sonraki ilişkide yanmam oluyor. Geçen yine oldu dedim eyvah yine mi doktora smear testi için gidince söyledim akıntın normal bu dönemde hele bi smearın çıksın bakarız dedi. Allahtan sonra olmadı. Demekki vajinal kuruluktan fln oldu. Koku da yapıyor iltihap olduğunda.

MERHABA CANIM BEN KAMU ÇALIŞANAYIM SENİN HER NİCİKİNİ GÖRDÜĞÜMDE MEMUR OKUYORUM GÖZ YANILMASI İLE NASILSIN

:-) evet benziyor. İyiyim canım şükür. Cumartesi smear testi verdim sonucunu bekliyorum. Eşimin sonuçlarını da gösterdik normal. Smear da bişey çıkmazsa doktor akışına bırakcak. Sadece 2 ay sonra kisti bir görmek istiyorum dedi muhtemelen kendiliğinden gider dedi.

Doktordan geldim kızlar şimdi eve.. Hsg istedi.. lakin aradığım her yer 800 ve üzeri fiyat veriyor.. kendi hastanemiz 1000 lira :KK57:
Ay kafam allak bullak ya sinir geldi..

Sen deyince ben onu da diycektim unuttum canım. Hsg pahalı evet. Geçen eşime dedim o ne diye soruyordu anlattım. Fiyatları da yaklaşık söyledim dua et de gerek kalmadan olsun diyo :-)

Doktordan geldim kızlar şimdi eve.. Hsg istedi.. lakin aradığım her yer 800 ve üzeri fiyat veriyor.. kendi hastanemiz 1000 lira :KK57:

canım malesef fiytlar uçuk haklısın bunda ankara olmasının etkisi var ben tekirdağda 500 tlye çektirdim mayıs başında

A anneveoglusu canim verdigin bilgiler ve desteğin için çok teşekkür ederim. Inan ben de aynını düşünüyorum ve şükrediyorum rabbime daha büyük acılar yaşatmasın rabbim.

İnşallah senden güzel haberler alırız da umut olursun bana.

OOO ÖĞRETMEN HANIM AZ KALDI VALLAHİ YAZ TATİLİNE VALLAHİ ÖĞRETMEN OLMAYI İSTERDİM ÇOCUKLAR KADAR GÜZEL BİRŞEY VARMI
çok şükür canım işimi öğrencilerimi seviyorum tabi biraz yorucu ama kolay ekmek yok kimseye :) ramazının 2 haftası seminerlerim var boş boş okula gidip gelcem gibi görünüyor... bu arada aşılamam var 3-4 gün sonra adet günüm bakalım güzel bi ay olur umarımm

benimde hastane 750 tl ye çekiyordu ama sendika indirimim var 650 ye çektirdim anestezili ama çok şükür ki böyle olmuş hiç bişey hissetmedim az bi kanama oldu o kadar :)

A anneveoglusu canim verdigin bilgiler ve desteğin için çok teşekkür ederim. Inan ben de aynını düşünüyorum ve şükrediyorum rabbime daha büyük acılar yaşatmasın rabbim.

İnşallah senden güzel haberler alırız da umut olursun bana.

nedemek canım bilgim ölçüsünde her zaman yardıma hazırım

inşallah inşallah bende üzücü olaydan sonra gebe kalanları duyunca çok mutlu oluyorum

çok şükür canım işimi öğrencilerimi seviyorum tabi biraz yorucu ama kolay ekmek yok kimseye :) ramazının 2 haftası seminerlerim var boş boş okula gidip gelcem gibi görünüyor... bu arada aşılamam var 3-4 gün sonra adet günüm bakalım güzel bi ay olur umarımm

inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım yaa belirtilerin nasıl

günaydın bayanlar:KK200: bu hafta sınavlar bitiyor çok şükür :dua: büyük bir yük kalktı omuzumdan artık karne işleri falan var bu yılı da devirdik bakalım..

nasılsın canım var mı değişiklik benim iki gündür karnımın alt kısmı ağrıyor hafif ama vurup geçiyor adet mi olucam acaba ya..

Sen deyince ben onu da diycektim unuttum canım. Hsg pahalı evet. Geçen eşime dedim o ne diye soruyordu anlattım. Fiyatları da yaklaşık söyledim dua et de gerek kalmadan olsun diyo :-)
Bende daha söyleyemedim canım.. zaten hocanın muayenesi 260 lira.. ondan yana huzursuz oluyorum ama bide bu çıktı Üzülüyorum garibim bir yıldır yükü tek başına sırtlanıyor..

canım malesef fiytlar uçuk haklısın bunda ankara olmasının etkisi var ben tekirdağda 500 tlye çektirdim mayıs başında
Tekirdağ a mı git gel yapsam napsam acaba fulya?
benimde hastane 750 tl ye çekiyordu ama sendika indirimim var 650 ye çektirdim anestezili ama çok şükür ki böyle olmuş hiç bişey hissetmedim az bi kanama oldu o kadar :)
Evet tırstım da biraz.. anestezisiz yapamam gibime geliyor canım..

Back
X